2777
2789
عنوان

اگه یه روزی....

52 بازدید | 5 پست

اونی که فکرشونمیکنیدوتوخواب وخیالتون بیشترتوفکرشیدوازته دلتون دوست داریدکه یه جوری باهاش درارتباط باشیدیاازش خبرداشته باشیدولی میدونیدکه محاله ولی یه روز صفحه گوشیتونوکه روشن میکنیدببینیدپیام داده بهتون چه حسی بهتون دست میده چیکارمیکنیداون لحظه؟؟

وای من که اون لحضه شوق وذوق سراسروجودموفرامیگیره وسرازپانمیشناسم وفکرکنم ازخوشحالی جیغ بکشم شماچی؟؟؟

خدایا شکرت بابت گل پسری ک بهم دادی همیشه توخواب و بیداری محافظش باش 🤗امیدوارم تک تک منتظرا دامنشون سبز بشه 👩‍👦‍👦👩‍👦👩‍👧‍👧👩‍👧‍👦👩‍👧🙏💋واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرس چیزیش نیست فقط میخام همیشه صحیح وسالم باشه (ممنون از همگی)😍جواب یه سری کاربرای عقده ای که از تربیت خانوادگی درست  بهره مندنیستن رو نمیدم چون دلم نمیخواد سطح خودمو با جواب دادن به آدمای بی ارزش پایین بیارم😊 جواب ندادم دلیلشو بدون😉

چیشد منتظرجواباتونم😑

خدایا شکرت بابت گل پسری ک بهم دادی همیشه توخواب و بیداری محافظش باش 🤗امیدوارم تک تک منتظرا دامنشون سبز بشه 👩‍👦‍👦👩‍👦👩‍👧‍👧👩‍👧‍👦👩‍👧🙏💋واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرس چیزیش نیست فقط میخام همیشه صحیح وسالم باشه (ممنون از همگی)😍جواب یه سری کاربرای عقده ای که از تربیت خانوادگی درست  بهره مندنیستن رو نمیدم چون دلم نمیخواد سطح خودمو با جواب دادن به آدمای بی ارزش پایین بیارم😊 جواب ندادم دلیلشو بدون😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از شوق جوابشو دادم   الان میگم زشت شد کاش یکم ناز میکردم    

وای چ زشتی ادم این همه انتظارمیکشه

وای چ زشتی ادم این همه انتظارمیکشه

اخه گفتم شاید با خودش بگه دختره حتما جواب همه رو میده🙁

البته اونجوری نیست خداروشکر ولی دلم میخواس ناز کنم😄

میشه یدونه صلوات بفرستین واسه خوشبختیم؟⁦♥️⁩