2777
2789

سلام دوستان من نه ساله ازدواج کردم و به خاطر اینکه دانشگام یه شهر دیگه بود شش سال اول زندگیم چون سر خونه زندگیم نبودم و خابگاه بودم از نظر مالی شوهرم هر ولخرجی که دلش می خواست کرد و نصف بیشتر حقوقشو به خانوادش می داد خلاصه بعد از لینکه من درسم تموم شد خونمونو اوردیم کرج و زندگیمونو از زیر صفر شروع کردیم خدا رو شکر همسرم لینجا از نظر کاری خیلی زحمت میکشه و منم تا جایی که تونستم پس انداز کنم طوری که تو این چهار سال تونستم تا حدودی پول خرید یه خونه معمولی رو جمع کنم شوهرمم تونست یه ماشین خوب بخره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا دو ساله که من بهش می گم زودتر ماشینتو بفروش خونه بخریم ولی ترس از پیاده شدن و کار ازاد نمی ذاشت این کار رو بکنه برا خرید خونه به پول ماشین هم احتیاج بود خلاصه این دو سال حریفش نشدم هر بار پای معامله خونه رفتیم به دلایل مختلف نشد تا اینکه خونه ها حسابی گرون شد . الان شوهرم ماشینشو فروخته ولی خونه دلخواه رو پیدا نمی کنیم ولی من به یه اپارتمان کوچیکم راضیم ولی اون میگه نه

اینقدر اطرافیان رو براش مثال زدم که چطور با پولی اندازه پول ما خونه خریدن و چند برابر شده خسته شدم البته بگم هر بار خاستیم خونه بخریم خونه ای که مد نظر ایشون بود به پول ما نمی خورد و هی می گفت بزار بعدا بخریم و کارشم چون ازاده به ماشین واقعا احتیاج داره از حق نگذریم

اینقدر اطرافیان رو براش مثال زدم که چطور با پولی اندازه پول ما خونه خریدن و چند برابر شده خسته شدم البته بگم هر بار خاستیم خونه بخریم خونه ای که مد نظر ایشون بود به پول ما نمی خورد و هی می گفت بزار بعدا بخریم و کارشم چون ازاده به ماشین واقعا احتیاج داره از حق نگذریم