2777
2789
عنوان

برادرشوهرم میخوادزن بگیره😡ی جاری جدیدوکجای دلم بزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1073 بازدید | 75 پست
فقط مادر شوهر فتنه ت که اومده اینو به شما گفته!!!

اشتب ریپلی کردی خاهر خخخخ

#سعی کنیم مفیدباشیم .( تجربهمشاورهخانوادگی روانی بالینی دارم) #به نظرمن مظلوم ترین زن دنیا زنیه که یه روز انقدر قوی بود ک غرورشو هیچ کس نمیتونست بشکنه ..تااینکه یک روز یه نفر پیدا میشه و تمام غرورشو به بادمیده دیگه ارخودش میگذره و تمام عمرشو صرف بچه ش میکنه..#به نظر شما چی این دنیا واقعا عدالتی داره؟...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بیچاره از دست جاریمو پسرش موهام سفید شده منو مامان جاریم تو یه ساختمونیم جاریمم دائم خونه مامانش شوهرم که می ره سرکار میان بالا یعنی خونمو پسرش کن فیکون می کنه 

😍خدایا سلامتی بچه هامو ازت می خوام 🙏🤲
وای فکرشم ترسناکه

نه چرابترسم من آخریم اوناحتمن ترسیدن ازم😂

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
همیشه بمن میگن جلوشوهرت اززن دیگه ای حرف نزن عواقب بدی داره ولی خودشون خیلی راحت جلوش میحرفن

خانواده شوهرمنم اینجورن...مثلا جاریم چاقه مادرشوهرم همش به برادرشوهرم میگه فلانی زن گرفته اینقد ظریفه

فقط خدا
آخه بنده خدا روندیدی که عزیزم  شاید یه دختر خوش قلب باشه و عوضی نباشه دور از جون خودت و این جم ...

منکه نمیگم دختره بده میگم ازالان اینادارن فرق میزارن.خواهرشوهرم میگه حالانری فرداب داداشمون یعنی شوهرم بگی داداشت فلان کاروواسه زنش کردوتونکردی منم گفتم ک شوهرم اصلاواسم کم نزاشته ک بخوام همچین چیزی بگم

افرین الان تجربه های من برای برادرشوهرم خیلی مفید بوده البته سر من و خرید و عروسیم همه چیم افتضاح ...

سر من چه بلاها آوردن و من صبوری کردم.الان برادر شوهرم نمیزاره به زنش تو بگن.یک ماه نشده پاشونو برید از خونه پسرشون..البته جاریم خوبه ها.من بهش حق میدم.من زیادی ساده بودم.

خدایا ،من رو سر هیچ دوراهی ای قرار نده،من این یک راه رو هم گاهی اشتباه میرم.
با اجازه استارتر بچه ها ی مادر ۲۴ساله کرونا گرفته زده به مغزش الان توکماس براش دعا کنید بخاطر بچه ۲س ...

برای درمانش بیا ادرس پیج خانم دکتر محمد پور میدم برو دارو رایگان میدن بده مریضت خوب میشه

پیج ای ن ستا گرام هست 

cancer.nutrition

عزیزان واقعا خسته نمیشید

اون داداش اینکارو کرد واسه عروسش 

اونیکی برادرشوهر فلان کارو کرد برا زنش

جاریم اینو گفت 

مادرشوهرم فلان طور برخورد کرد

خواهرشوهرم اینو بهم میگه

تو رو خدا دلتون رو پاک کنید از این همه کینه و حس های بد چون اول خودتونید که زجر روحی میکشید 

سعی کن ارزش خودتو بالا ببری

من که هفته دیگه عروسی برادر شوهرمه خ خوشحالم

کلی واسشون ارزوی خوب میکنم

اتفاقا مادر شوهرمم خ ازش تعریف میکنه زیاد

ولی من اصلا حسادت نمیکنم

هر کسی جایگاه خودش رو داره

حسادت عزت ادمو پایین میاره

سر من چه بلاها آوردن و من صبوری کردم.الان برادر شوهرم نمیزاره به زنش تو بگن.یک ماه نشده پاشونو برید ...

زنش چ زرنگ بوده منکه هرترفندی اجرامیکنم بازم نمیشه وشوهرم جونشو واسه خانواده ش میده