2777
2789
عنوان

برادرشوهرم میخوادزن بگیره😡ی جاری جدیدوکجای دلم بزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1073 بازدید | 75 پست
بچه کم داشتن هم این دردسر هارو داره دیگه الان ما۷ تاجاری هستیم اصلا مادر شوهرم میرسه بخواد دخالت کنه ...

اهلش نبوده .وگرنه می رسید.

خاله من 5تا عروس داره.خون همه تو شیشه اس

خدایا ،من رو سر هیچ دوراهی ای قرار نده،من این یک راه رو هم گاهی اشتباه میرم.
[QUOTE=148448341]با اجازه استارتر بچه ها ی مادر ۲۴ساله کرونا گرفته زده به مغزش الان توکماس براش دعا ...

درمان بیمارت ایناس و پیج ک گفتم این داروهارو تهیه کنین خوب میشه 

اگه فاویسم نیست دو عدد ویتامین سی تزریقی در دویست سی سی سرم نرمال سالین ان استیل ۱۰ صبح و۴ عصر لیکوپن بدون کلسیم همراه نهار یا در روز ۴۰۰ گرم گوجه کبابی مویز ۱۰ دانه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منکه نمیگم دختره بده میگم ازالان اینادارن فرق میزارن.خواهرشوهرم میگه حالانری فرداب داداشمون یعنی شوه ...

دختره رودست تودرمیاد پدرشونو درمیاره حالا ببین...من ساکتم جاریم جلو خانواده شوهرم دراومده هرچی بگن اون جواب میده من کیف میکنم😂

فقط خدا
دختره رودست تودرمیاد پدرشونو درمیاره حالا ببین...من ساکتم جاریم جلو خانواده شوهرم دراومده هرچی بگن ا ...

اتفاقامن خیلی آرومم واهل جواب پس دادن نیستم ولی امشب خیلی بهم فشاراومد

درمان بیمارت ایناس و پیج ک گفتم این داروهارو تهیه کنین خوب میشه  اگه فاویسم نیست دو عدد ...

مرسی از راهنماییت ولی گلم بیمار ما هوشیاریش کمه تو کماس بیمارستان 

💓توجه توجه 💓                                                     میشه برام دعا کنی منم مامان ی دختر گوگولی بشم 😍🙏
حتما توروشوهرت انتخاب کرده درسته؟

آره انتخاب شوهرم بودم واینم بگم پسرداییمه وخانوادشم راضی بودن ولی چون جاری بزرگم مطلقه بودعروسی نگرفتن وسعی کردن هرکارک واسه اون نکردن واسه منم نکنن البته اینم بگم بمن عروسی عالی گرفتن

آره انتخاب شوهرم بودم واینم بگم پسرداییمه وخانوادشم راضی بودن ولی چون جاری بزرگم مطلقه بودعروسی نگرف ...

اینومطمئن باش تعاریف اونا ازبقیه به شوهرت همش ازحسادته ومیخوان بینتون سردی بیفته اصلاااا واکنش نشون نده وحرفشونو تأیید کن تا شوهرت اعتماد به نفستو ببینع

فقط خدا
مرسی از راهنماییت ولی گلم بیمار ما هوشیاریش کمه تو کماس بیمارستان  

عزیزم میگم بیا پیج خانم دکتر دارو رایگان میفرستن بخدا نجات پیدا میکنه از قبیل این خانم ک تو کما بوده خیلیا رو درمان کرده تو رو خدا ب حرفم گوش کن گناه داره ک بمیره بیا پیج ک ادرس میدم براش دارو رایگان میفرستن شهرت خوب میشه

cancer.nutrition

ببین این ایدی پیام بده تو ای نس تا گرام داروهارو میفرستن واست Ali.shabani02

باش ممنون گلم 

💓توجه توجه 💓                                                     میشه برام دعا کنی منم مامان ی دختر گوگولی بشم 😍🙏