2777
2789

سلام بچه ها شب بخیر  اول بگم ما ساکن یکی از شهر های نزدیک تهرانیم پدرم و مادرم یه خونه قدیمی داشتن و خودشون با مادر بزرگ پیرم زندگی میکردن بعد ازدواج برادر بزرگه پدر خونه قدیمی فروخت دوتا اپارتمان خرید به نام خودش که یکی داده داداش بزرگه بشینه با خانومش اون یکی هم اجاره دادن وبه برادر کوچیکم گفتن اجارش برای تو ولی مادرم هی به داداشم میگفت خونه تو هست, حالا یه دختره اویزون داداشم شده که مطلقه هست و بهش گفته خونه رو بفروش یه خونه کوچیکتر بخر و دویست بده ماشین بگیر ناگفته نمونه که ماشین بابام که پژو  هست هر وقت بخواد بر میداره الانم داداشم گیر داده به بابام که بفروش اخه عاقلانس این کار  بعدشم میخواد این دختره رو بگیره اعصاب هممون ریخته بهم

کاربر سال 92هستم بخاطر یه سوتی از نی نی یار خواستم بترکونتممممم

اینم بگم مادر بزرگم فوت شده پدر و مادرم خونه ندارن و منتظرن خونه وراثی فروش بره خونه بخرن  و مابقی پولو  برای کسب و کار برادرام بدن  چون هر دو تقریبا بی کارن

کاربر سال 92هستم بخاطر یه سوتی از نی نی یار خواستم بترکونتممممم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا ازدواج با مطلقه ک اشکال نداره

اما فروش خونه برای خرید ماشین حماقته 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

به جای اینکه رو به روش وایسین کنارش وایسین که بهتون اعتماد کنه مطلقه بودن جرم نیست ولی واقعا از لحاظ اخلاقی راجع بهش تحقیق کنین 

درست نیست تا بیاد تو زندگی یکی دستور بده که چی کار کن چی کار نکن

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 

کارشو توجیه نمیکنم ولی مطلقه بودنش هیچ اسکالی نداره

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖

فکرنکنم کاری بتونید کنید

داداش منم یکیو میخواست الانم زنش شده،چقد گفتیم اینکارو نکن،چقدر با بابام دعوا کردن، نزدیک ۲سال یعنی ما همش خونمون دعوا و استرس بود

اخر سرم رفت خودش تنهایی خواستگاری،و عقد کرد😑الانم مشخصه پشیمونه ولی ب روش نمیاااره

خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم
فکرنکنم کاری بتونید کنید داداش منم یکیو میخواست الانم زنش شده،چقد گفتیم اینکارو نکن،چقدر با بابام د ...

اخر پیامت عالی بود😂😂😂😂 پشیمونه و به روش نمیاره😂😂

خواسته ای دارم از خدا که با دعای شما بهش نزدیک تر میشم😍😍
نه ولی بد جور گیر داده بابامم پیر و مریضه همش کوتاه میاد

عی بابا، سندا رو از دم دست پدرتون بردارین بزارین یه جای مطمین حالا هرچی هم دنبالش گشتن ندین😁تا ببینین چی پیش میاد 

تنها دوستم🙆 سایمه ....🥀🖤