سلام بچه ها شب بخیر اول بگم ما ساکن یکی از شهر های نزدیک تهرانیم پدرم و مادرم یه خونه قدیمی داشتن و خودشون با مادر بزرگ پیرم زندگی میکردن بعد ازدواج برادر بزرگه پدر خونه قدیمی فروخت دوتا اپارتمان خرید به نام خودش که یکی داده داداش بزرگه بشینه با خانومش اون یکی هم اجاره دادن وبه برادر کوچیکم گفتن اجارش برای تو ولی مادرم هی به داداشم میگفت خونه تو هست, حالا یه دختره اویزون داداشم شده که مطلقه هست و بهش گفته خونه رو بفروش یه خونه کوچیکتر بخر و دویست بده ماشین بگیر ناگفته نمونه که ماشین بابام که پژو هست هر وقت بخواد بر میداره الانم داداشم گیر داده به بابام که بفروش اخه عاقلانس این کار بعدشم میخواد این دختره رو بگیره اعصاب هممون ریخته بهم
کاربر سال 92هستم بخاطر یه سوتی از نی نی یار خواستم بترکونتممممم
اینم بگم مادر بزرگم فوت شده پدر و مادرم خونه ندارن و منتظرن خونه وراثی فروش بره خونه بخرن و مابقی پولو برای کسب و کار برادرام بدن چون هر دو تقریبا بی کارن
کاربر سال 92هستم بخاطر یه سوتی از نی نی یار خواستم بترکونتممممم
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
کارشو توجیه نمیکنم ولی مطلقه بودنش هیچ اسکالی نداره
⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری میکند و از آن دستبردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش میکند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖