دوستم و نامزدش رابطه داشتن و بکارت داره حدودا ۱ هفته از پریودش میگذشته ساعتای ۷ شب رابطه داشتن و ۸ صبح بعدش دوتا اورژانسی ۱/۵ میلی خورده و عصرش هم یه دونه دیگ احتمال بارداری هست؟ تروخدا اگ واقعا میدونین کمکش کنید چون خیلی استرس داره و حالش بده و اینکه اگه احتمال بارداری بود برای سقطش چه راهکار ساده ای پیشنهاد میدین
باافتخار دانشجوی روانشناسی ام و کلی ذوق دارم واسش😍شمام دعاکنین به جاهای خوبی برسم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بله که هست،همینجا تو نی نی سایت با قرص اورژانسیم باردار بوده،من سقطو پیشنهاد نمیدم،هرکی خربزه میخوره پای لرزشم بمونه
میدونی سالانه چقدر بچه داره تو کشور به خاطر نداشتن جلوگیری و... سقط میشه😢😢
با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت
چرا سوالای خودتونو به اسمه دوستاتون مینویسین؟؟ بکارت داره که حامله نمیسه؟؟
عزیزم اگه سوال خودم بود به هیچ وجه به اسم دیگران عنوان نمیکردم مرض نداریم کع درضمن بله بکارت دارن اما توی همین سایت گفتن بارداری و بکارت ربطی ندارن و بارداری احتمالش هست
باافتخار دانشجوی روانشناسی ام و کلی ذوق دارم واسش😍شمام دعاکنین به جاهای خوبی برسم