2777
2789
عنوان

شستن پای بچه در حمام

| مشاهده متن کامل بحث + 1602 بازدید | 65 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مینشستم راحت روی زمین بچه رو هم به شکم رو پام میخوابوندم میشستم. کاری نداره که. بعد که بزرگترم شد ...

حمام‌کردنو نمیگم عزیزم

موقع پی پی اینا

واقعا کمر میترکه

امضای خدا پای تمام خواسته های دلتون که فقط خودش میدونه❣
توی حمام شیر پایین ندارین ؟ما یه شیر پایین داره  خودم یه شلنگ باریک وصل کردم برا آبکشی چیزی احی ...

چ خوووب 

هیچی نداره بد بختی

موندم بخدا

نمیشت جوراب وصل کنی به شیر حموم؟؟🙄😂یه جوراب بلند هروقت خواستی بچه رو بشوری ببند به شیر حموم اینجوری کمتر میپاشه...

یا هم تو دسشویی بشوریش🤔

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°
نمیشت جوراب وصل کنی به شیر حموم؟؟🙄😂یه جوراب بلند هروقت خواستی بچه رو بشوری ببند به شیر حموم اینجور ...

آره فقط همین فکر به ذهنم میرسه جووراب ببندم

آخه وقتی هنوز نمیتونه بایسته چطوری توی دستشویی؟؟

عزیزم من بدبخت با این که باردارم دختر یک ساله ام رو میبرم توحیاط تودستشویی میشورم ومیام واقعا کمرم تیکه میشه نفسم بالا نمیاد

خانم هستم نام کاربریم اسم شوهرمه اینقد همتون به کاربری من گیرندید ممنون