2777
2789
عنوان

شوهرم منو کتک زد..😥

| مشاهده متن کامل بحث + 1084 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاهش میکنم تا کامل نشناختیش عروسی نکن.من یکسال و۹ماهه ازدواج کردم یه هفته پیش با شوهرم دعوام شد بلند شد سرویس چاقو وسرویس کفگیر ملاقمو شکوند برا اولین بار دست گذاشت رو گلوم خفم کنه بعد گفت پاشو بفرستمت پیش مامان وبابات(شهرستانن).قبلا هم دعوا میکردیم هی میبردم ترمینال جنوب بعد میخاست بلیط بگیره من معذرت خاهی میکردم.اینبار چون دست روم بلند کرده بودوسایلمو جمع کردم باش رفتم ترمینال بلیط گرفتم نشستم تو اتوبوس دیگه دید تصمیمم جدیه اینبار افتاد غلط کردن منم اصلا کوتا نیومدم گفتم میرم تا درستم نشدی نیا سراغم گفت من همینم درست نمیشم گفتم پس خدافظ برا همیشه بعد گفت اگه بری یا وعتاد میشم یا خودکشی مبکنم گفتم زندگی خودته به منچه دیگه معذرت خاهی کرد گفت درست میشم وبعد کلی قول وقرار باز اومدم خونه.بعداز عروسیم فهمیدم شکاک وبد دله واصلا اون ادمی نیست ک تو عقد شناختمش خلاصه خاهر تو اشتباه منو نکن کامل بشناسش بعد عروسی کن

نه من نه توهین کردم نه هیچی

بزار یه اصل روانشناسی بهت بگم

ببین تو هم الان سیلی خوردی

اونم الان خورده

تو زنی ساختار مغزت یه جوره ک ته تهش میبخشی کوتاه میای یا هرچی

ولی مردا اینجور نیستن

الان اومده پیش تو گریه کرده میتونه کلی دلیل داشته باشه

ولی ناخواگاه یه مرد سالم غرور داره

اون تا ازت انتقام نگیره ول کن نیس

حالا انتقامش میتونه هرمدلی باشه

اینو لهت گفتم ک اگه یه روز یه کاری کرد ک دلت شکست یا باز بحث و کتکاری شد بدونی ک اون سیلی بی تاثیر نبوده

حتما حتما کتاب بخون راجب این مسائل

اونم بره بخونه ک بفهمه زن زدن نداره،زنو باید ناز کرد،باید دستاشو بوسید بهش محبت کرد،و...

تو هم تغییر کن 

اینجوری رابطه اتون خیلی سست و بی پایه میشه

گفتم بدونی

خاهش میکنم تا کامل نشناختیش عروسی نکن.من یکسال و۹ماهه ازدواج کردم یه هفته پیش با شوهرم دعوام شد بلند ...

ممنون از راهنماییت عزیزم..اینم بگم خیلی قاطع و خوب برخورد کردی👌

ممنون ..میدونید در مورد اصل کتک زدن سوال نپرسیدم خواستم بدونم کار من اشتباهه که باهاش ادامه میدم؟ وا ...

عزیزم قبل از اینکه بدونی باید ادامه بدی یا نه، بهتره رفتارهای خودت و طرف مقابل رو سبک سنگین کنی.. ببینی رفتار تو در اون حد عصبیش کرده که کتک بزنه؟ اصلا ببینی در بدترین حالت ممکن مدیریت رفتار داره؟ یا همیشه کنترلش رو موقع عصبانیت از دست میده؟ ببینی اگه منطقی تر رفتار کنی چه بازخوردی داره؟ سر چه مسائلی حساس تر میشه؟ اصلا آرامش داره؟ و ... اینا متقابله، خودتم باید بشناسی ...

به مشاور خوب دیگه ای مراجعه کنی راهنماییت میکنه

✔️ ⁩از آنِ خودت باش که ارزنده ترینی✔️⁩                      
😁😁😁😁

گلم‌زشته دست رو شوهرت بلند کنی، کار اونم زشت بوده، اما نذار کار به دعوا برسه

فرزندانم همیشه طلاق بگیرید و به فرزندان خود طلاق را بیاموزید، باشد که رستگار شوید❤️اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤️ هر کی صلوات فرستاد برسه به امام زمان(عج)❤️🌹فرزنداااااااانم امضای من واقعی نیست و فقط تیکه کلامه، اخه کی پیدا میشه با حرف من طلاق بگیره خب
ممنون از راهنماییت عزیزم..اینم بگم خیلی قاطع و خوب برخورد کردی👌

فدات بشم.دیگه زندگی همینه باید تا جایی ک میتونی نگهش داری وبرای درست شدنش تلاش کنی.طلاق اخرین راهه نمیشه تا چیزی شد سریع بگی طلاق میگیرم

😂😂😂😂😂

میبینی خواهر این شوهرشو میزنه بعد من فرار میکزدم از پسرا توام یاد فیلم ورود آقایان ممنوع میفتادی😂

فرزندانم همیشه طلاق بگیرید و به فرزندان خود طلاق را بیاموزید، باشد که رستگار شوید❤️اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤️ هر کی صلوات فرستاد برسه به امام زمان(عج)❤️🌹فرزنداااااااانم امضای من واقعی نیست و فقط تیکه کلامه، اخه کی پیدا میشه با حرف من طلاق بگیره خب
فدات بشم.دیگه زندگی همینه باید تا جایی ک میتونی نگهش داری وبرای درست شدنش تلاش کنی.طلاق اخرین راهه ن ...

مرسی عشقم. ممنونم از همه دوستای مهربووونم .من از یه مشاور دیگه وقت میگیرم ببینم چی میگه. ولی میدونید تا اسم عقد بودن میارم میگن طلاق بگیر بقیه وقت رو حاشیه میرن..چند بار پیش اومده واسم