2777
2789
عنوان

شوهرم منو کتک زد..😥

| مشاهده متن کامل بحث + 1084 بازدید | 49 پست
مرسی عشقم. ممنونم از همه دوستای مهربووونم .من از یه مشاور دیگه وقت میگیرم ببینم چی میگه. ولی میدونید ...

به نظر من هر مشاوری مشاور نیست.من شوهرموبه زور بردم پیش روانشناس ومشاور خیلیم پیر بود گفتم این خیلی خوبه.اینهمه راجب شکاکی وبد دلیش وتهمتاش به دکتره میگم اخرشم میگه چیزی نیست به شوهرم میگه توم از این به بعد هر فکری میکنی راجب زنت به زبون نیار بریز تو دل خودت😐یه ارامبخش ضعیفم داد بش گفت موقع عصبانیت بخور شوهرمم گم وگورش کرد داروهارو گفت نیستشون همین😶اول تحقیق کن یه مشاور خیلی خوب وصبور وکار بلد گیر بیار بعد برو

میبینی خواهر این شوهرشو میزنه بعد من فرار میکزدم از پسرا توام یاد فیلم ورود آقایان ممنوع میفتادی😂

واااای از دست تو

عاشقت شدم من😂😂😂😂

آرزوهایم را کنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است با دلم کنار بیاید...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااای از دست تو عاشقت شدم من😂😂😂😂

من قصد ازدواج ندارم میخوام به طلاق دادنم ادامه بدم🤪

فرزندانم همیشه طلاق بگیرید و به فرزندان خود طلاق را بیاموزید، باشد که رستگار شوید❤️اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤️ هر کی صلوات فرستاد برسه به امام زمان(عج)❤️🌹فرزنداااااااانم امضای من واقعی نیست و فقط تیکه کلامه، اخه کی پیدا میشه با حرف من طلاق بگیره خب
من تحمل شکست عشقی رو ندارم😢😢😂😂

تو اسمت سهیل داره واااای اسم پسره من از این تاپیک فرار میکنم🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️

فرزندانم همیشه طلاق بگیرید و به فرزندان خود طلاق را بیاموزید، باشد که رستگار شوید❤️اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤️ هر کی صلوات فرستاد برسه به امام زمان(عج)❤️🌹فرزنداااااااانم امضای من واقعی نیست و فقط تیکه کلامه، اخه کی پیدا میشه با حرف من طلاق بگیره خب