2777
2789
عنوان

کنکور دکترا امروز (اولین کنکور پسا کرونا)

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کنکور دکترا دادی؟ پسا کرونا به بعد کرونا میگن ما الان در دوران کرونا هستیم

توی کنکور مهندسی نرم افزار از زبان فارسی سوالی نیس وگرنه میخوندم که جلوی استادی همچون شما شرمنده نشم  

بچه ها خواهشااا خواهشااا واسه تعویق کنکور سرارسری و ارشد بیاید رای بدید تا نسل کشی راه نیفتاده..پروت ...

نسل کشیه چی؟

همه ماسک داشتن فاصله گذاری بود و تماس با هیچی نداشتیم حتی مهرم نیاز نبود بزنیم.

توی کنکور مهندسی نرم افزار از زبان فارسی سوالی نیس وگرنه میخوندم که جلوی استادی همچون شما شرمنده نشم ...

خواهش میکنم عزیزم تکرار نشه

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
نسل کشیه چی؟ همه ماسک داشتن فاصله گذاری بود و تماس با هیچی نداشتیم حتی مهرم نیاز نبود بزنیم.

من خودم ارشد دارم ولی واقعا سراسریا اوضاعشون سخته زمان که من کنکور سراسری داشتم حوزه ها وحشتناک بود از جمعیت به نظرم واقعا برای سراسری ها قابل کنترل نیست

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید
پدر من که امروز ازمون داشت تو حوزشون به جز ماسک هیچی رعایت نششده بود تنها شانسشون تعداد غایبین زیاد ...

بعضی جاها سخت گرفتن بعضیا اسون 

اما تعداد کم غائبین کاملاً درسته چون نیمکت خالی زیاد دیدم 

بعضی جاها سخت گرفتن بعضیا اسون  اما تعداد کم غائبین کاملاً درسته چون نیمکت خالی زیاد دیدم  ...

ببخشید عزیزم شما تهرانی ؟

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید
نظر ما واسه بركزاري رو كي گوش ميده؟ اينطور كه معلومه همه كنكورا سر تايمش برگزار ميشه

کنکور رو تاجایی که میشد تعویق انداختن دیگه بیشتر از این نمیشه چون نظام آموزشی بهم میخوره و تلاش یه عده هدر میشه