¹ فنجان شکر سفید🍚
¼فنجان آب🍶
¹ق چ نمک🧂
²ق چ آبلیمو🍾
«شکر،آب، آبلیمو و نمک رو تو یه تابه بریزید و روی شعله متوسط بزارید و شروع به هم زدن کنید تا شکر حل بشه و همه مواد مخلوط بشه و شروع به حباب زدن بکنه»🧼🍓
«وقتی که رنگ مواد طلایی شد شعله رو خاموش کنید و تو یک ظرف یا یک سطح صاف [ترجیحا سنگ اپن] و با استفاده از قاشق مواد رو از کناره ها به مرکز ببرید .انقدر این کار رو انجام بدین تا مواد سفت بشه ،و بعد چند دقیقه به مواد استراحت بدید و داخل یک ظرف در دار بریزید و استفاده کنید ،حتما هم بعد از مصرف در ظرف رو ببندید و داخل یخچال بگذارید»🥢✨