__golnaz مدیر استارتر عضویت: 1399/05/04 تعداد پست: 1855 عنوان سوال دارم ؟؟سوالم مهمه هر کی جواب بده خیر ببینه الهی 260 بازدید | 39 پست بچها یسوال دارم خواهش میکنم اگ میدونید جواب بدید نفس عمیق کشیدن باید خودش بیاد مثه خمیازه ک مثلا یدفعه ادم خابش میاد یا میتونی هر لحظه که دلت بخاد بکشی؟میشه اصن بگید نفس عمیق بچصورتهخیلی بهش فک میکنم هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه 1399/05/09 | 14:14 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maneli1399 عضویت: 1399/04/30 تعداد پست: 8763 هر لحظه بخوای می تونی بکشی با بینیت نفس بگیر چند ثانیه نگه دار بعد رها کن
آنجلیاجولیی عضویت: 1398/11/15 تعداد پست: 2643 الن ک اسمشو اوردی یه لحظه احساس نفس تنگی کردم یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم اخ😵💫
ترااااااانه عضویت: 1399/05/07 تعداد پست: 474 هر وقت بخوای میتونی وتاهرجاکه میتونی یه باره نفس بکشی بعد همشو بدی بیرون 😁 آرزو میکنم آدمی رو پیدا کنید که وسط شلوغی بهتون زنگ بزنه بگه کاش بجای این همه آدم، تو اینجا بودی...
ماهلیا عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 26538 مثل بو کردن گل ولی طولانی تر بکش داخل بعد رها کن دم طولانی و بازدم
__golnaz مدیر استارتر عضویت: 1399/05/04 تعداد پست: 1855 هر لحظه بخوای می تونی بکشی با بینیت نفس بگیر چند ثانیه نگه دار بعد رها کن من دفعه اول ک میکشم قشنگ میتونم ریه هامو پر کنم از هوا ولی بار دوم سوم مثه دفعه اول نمیشه طبیعیه این؟ هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه
__golnaz مدیر استارتر عضویت: 1399/05/04 تعداد پست: 1855 مثل بو کردن گل ولی طولانی تر بکش داخل بعد رها کن دم طولانی و بازدم ببینید مثلا من نفس عمیق که میکشم برای بار اول قشنگ از ته دل میتونم دقت کردی ریه هات پر میشه از هوا منظورم اکنطوریهولی بار دوم سوم مثل دفعه اول نمیتونمبنظرت این نرماله؟یعنی همه همینطورین هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه
ماهلیا عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 26538 ببینید مثلا من نفس عمیق که میکشم برای بار اول قشنگ از ته دل میتونم دقت کردی ریه هات پر میشه ا ... بله نرماله منم همینطورم بار اول خوب پر میشه نفس ولی بار دوم سوم نه .نفس عمیق تو زمان عصبانیت یا خستگی خیلی خوبه اکسیژن ب مغز میرسه
__golnaz مدیر استارتر عضویت: 1399/05/04 تعداد پست: 1855 هر وقت بخوای میتونی وتاهرجاکه میتونی یه باره نفس بکشی بعد همشو بدی بیرون 😁 اخه یجا خوندم هنگام مدیتیشن ۳۰ بار نفس عمیق میکشن خیلی نیس بنظرت؟من میتونم بکشم ولی فقط بار اول قشنگ از ته دل میتونم بار دوم سوم سطحیه مثل دفعه اول ریه پر نمیشه از هوابنظرت این طبیعه؟ هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه
__golnaz مدیر استارتر عضویت: 1399/05/04 تعداد پست: 1855 بله نرماله منم همینطورم بار اول خوب پر میشه نفس ولی بار دوم سوم نه . نفس عمیق تو زمان عصبانی ... من تو زمان استرس عصبانیت چرا برعکسم اونجوری ک باید نمیتونم نفس عمیق بکشم هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه
ترااااااانه عضویت: 1399/05/07 تعداد پست: 474 اخه یجا خوندم هنگام مدیتیشن ۳۰ بار نفس عمیق میکشن خیلی نیس بنظرت؟ من میتونم بکشم ولی فقط بار اول قش ... چرا سی بار زیاده اکثرا میگن سه تا نفس عمیق فک کنم همه اینطوری باشن طبیعیه آرزو میکنم آدمی رو پیدا کنید که وسط شلوغی بهتون زنگ بزنه بگه کاش بجای این همه آدم، تو اینجا بودی...
مهدوی1992 عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 12467 فکرکنم وسواس فکری پیدا کردی سر نفس کشیدنت ها، تاپیک قبلی تم همین حرفارو زدی
__golnaz مدیر استارتر عضویت: 1399/05/04 تعداد پست: 1855 فکرکنم وسواس فکری پیدا کردی سر نفس کشیدنت ها، تاپیک قبلی تم همین حرفارو زدی اره دقیقا خیلی تو نخش رفتم به هر کی میگم میگه بس کن دیگ😔 هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه