2777
2789

نه راهی برای جدایی دارم، نه توانی برای ادامه این زندگی. همسرم با زنی دیگر در ارتباط است؛ نمی‌دانم آن زن از همسرش جدا شده یا نه، اما من... من خسته‌ام. خسته از تکرار، از شک، از دل‌نگرانی‌های بی‌پایان. هر روز گوشی‌اش را چک می‌کنم، انگار چیزی درونم گم شده، انگار بخشی از وجودم ناقص است. اما حتی اگر چک نکنم، باز هم همان درد، همان خیانت، همان زخم کهنه.

سه سال از زندگی مشترکمان گذشته، اما هنوز هم وقتی تلفنش را باز می‌کنم، خیانت همان‌جاست؛ بی‌کم و کاست، بی‌رحم و بی‌تغییر.

زندگی با کسی که خیانت کرده، جان‌فرساست. نمی‌دانم چگونه فراموشش کنم، چگونه نادیده‌اش بگیرم، چگونه رهایش کنم. همیشه به او چسبیده‌ام، حتی وقتی قهر کردم و به خانه پدرم رفتم، هیچ چیز تغییر نکرد. نه اعترافی، نه تلاشی، نه پشیمانی.

حالا مانده‌ام میان ماندن و سوختن، یا ماندن و سکوت کردن. فقط می‌خواهم نادیده‌اش بگیرم، فقط می‌خواهم سکوت کنم. اما نمی‌توانم... من آدمی پرحرفم، اما او همیشه خاموش است. و حالا من هم خاموش شده‌ام. نمی‌توانم زندگی کنم. همیشه پرحرف بودم، اما حالا حتی نمی‌توانم بدون آغوشش بخوابم.

شما بگویید... با این زندگی چه کنم؟ راهی نشانم دهید. سلامتیم در خطر است. می‌ترسم سکته کنم، می‌ترسم کارم به دیالیز بکشد. این درد دارد جسمم را می‌خورد، روحم را می‌فرساید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن روی خودت تمرکز کنی، باشگاه برو ، یوگا برو، موسیقی آرام بخش گوش بده، کتاب بخون، برای خودت بیشتر وقت بذار، برو کافه ، با دوستات برنامه بچین برو بیرون، هر چقدر برای خودت ارزش بدی همینقدر با ارزش جلوه میکنی، شاید همسرت هم دیدگانش باز شد و شمارو بهتر دید

اگه هم تغییر نکرد شما ضرر نکردی، اما اگه بچه نداری و امیدی به ترک این کار از همسرت نیست به نظرم صددرصد جداشو و خودت رو عذاب نده

خودت بگو چیکارکنم برم خانه پدرم طلاق بگیرم بشینم که چی مگه پدر مادرم قبول میکنن اصلن گردن نمیگیرن خی ...

اینجوری ذره ذره آب میشی 

برگرد 

هم درس بخون هم شاغل شو 

هم اگر  با آدم درست ازدواج کن