2777
2789
ببین باید تو سه ماه اول ماهی دو سانت تو سه ماه دوم ماهی یک سانت اضافه بشه  وزنم تو شیش ماهگی ب ...

میدونم، میام بدونم برا بقیه چند بوده ، چون این یه قانون پزشکی وهمیشه اینطور نیست، 

لطف انچه تو اندیشی... حکم انچه تو فرمایی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دور سر و وزن تولدش 36_3700

شش ماهگي 45_8/500

ولی الان 19 ماهشه 10/700 زیاد وزن اضافه نکرد

من کاپوچینو قدیمی ام کاربری با تاریخ عضویت 1391/07/25 رمز عبور فراموش کردم با کاربری جدید برگشتم به آغوش نی نی سایت😁
ولی ماشاءالله خیلی باهوش و زبله

یعنی ۵ سانت رشد کرده؟

بهداشت بردنی نمیگه کمه؟دکتر بردی؟ملاجش هنوز بازه،

ببخشید این همه سوال پرسیدم عزیزم فقط منم میخام کمکتون کنم.تو نمازهام ودعاهام همیشه بچه تون رو دعا میکنم شکر خدا که پس همه حرکاتش خوبه

ولی یه دکتر ببری بد نیست خیالت راحت میشه راستی اسم دختر گلمون چیه میخام از این به بعد با اسم دعاش کنم

ممنون گلم لطف داری والله بهداد میگه رشدش رو نموداره ، اما خوب نمودار قرمز، دکتر اون اولا بردم سونو گرافی و یسری ازمایش که گفت مشکلی نیست! راستش داشتم افسردگی میگرفتم، شب و روز گریه، اما الان میبینم ماشاءالله خیایباهوشه شش ماهش دوتا دندون داره از چهار ماهگی میشینه الان بدون کمک، غذا میخوره، بازی میکنه اتل متل مثلا دستش میزنه رو پاش با شعر اتل متل، عاشق اهنگ و موسیقی، خودش دست میبره لیوان اب رو میگیره و چیزی دیگه

لطف انچه تو اندیشی... حکم انچه تو فرمایی