2777
2789
عنوان

زیاد بودن اب دور جنین

271 بازدید | 14 پست

سلام مامانای گل.تو ۲۸ هفته ام و دیروز  سونو دادم و گفت مایع دور جنینت زیاده . تحربه ای دارین کمکم کنین؟از استرس دارم میمیرم . اگه سندروم داشته باشه چی؟ ۳۵ سالمه بچه اولمه و سونوهای انومالیم نرمال بودن ولی نگران شدم

عزیزم منم یه تاپیک دارم میتونی بخونی وبه نهایت استرسم پی ببری یک هفته مونده به زایمانم من فهمیدم اون یه هفته کارم فقط گریه بود همچین استرس داشتم که به کل اعضای خونوادم منتقلش کردم بیچاره ها پشت دراتاق عمل رژه میرفتن انقد ناراحت بودن که یه پرستاراتاق عمل متوجه میشه وگوشی مادرمومیگیره میبره ازبچم عکس میگیره میاره که ببینین حال بچه چقدخوبه وخداروشکرسالمه 

فقط وفقط آرامش داشته باش وهرلحظه بایدتوکلمون بخداباشه 

من به دکترم اس زدم گف عزیزم شماهمه ی سونوهاوآزمایشتورفتی اگه مشکلی نداشتن نگرانیت بیجاعه توکل کن بخدا..... 

وزن بچه الان چقده؟ دیابت بارداری نداری؟ 

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه ربطی به سندروم داره 

منم زیاد بود دکتر گفت به خاطره دیابته 

فقط گفت باید حتما سزارین بشی زود ترم برش داشت یه دو هفته زود تر 

هر کجا هستم باشم آسمان مال من است . پنجره ،فکر ،هوا ،عشق ،زمین مال من است . چه اهمیت دارد گاه اگر می رویند قارچ های غربت.
 وزن بچم ۱۲۰۰ گرمه نه دیابت نداشتم

😄😄ووووی خدایااااا تپلووووو

مثه خودمی نی نیت تپلومیشه بخاطروزنشه بادکترت مشورت کن شاید سزارین بشطن

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 
دوستان خوردن زیاد انبه تو بارداری مشکلی نداره؟

نه فکرنکنم عزیزم، آووکادوهم اگه بتونیین بخورین خیلی فایده داره... گلابی وهلوآلوبخورین البته به اندازه... نی نی زردی نمیگیره... بِه هم واقعاً روزیبایی بچه تاثیرداره حتماً بخورین 

من یع عددی هست تو سونوم ۳۴ هفته زده ۱۵.۵ فک کنم اونه آمنتویک فلوید یا مایع امنتیوتیک برا تو این گزین ...

بله

نه فکرنکنم عزیزم، آووکادوهم اگه بتونیین بخورین خیلی فایده داره... گلابی وهلوآلوبخورین البته به انداز ...

ممنون من زیاد اهل میوه خوردن نیستم بیشتر میوه ها رو به زور میخورم فقط انبه رو خوب میخورم