2777
2789
عنوان

فیلم after we collided 2020

1809 بازدید | 24 پست

سلام دوستان خوشگلم😍🌹

بچه ها میدونین این فیلم کی قراره اکران بشه و قابل دانلود هستش؟ 

قرار بود این فیلم خرداد اکران بشه که عقب افتاد 

اطلاعی دارین؟

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
اون ادامه اش و نمیدونم  ولی‌ منظورت اگه فیلم افتر دارم هست همون که فصل یک هم داره  تسا و ...

آره فصل یکش رو دیدم 

منتظر فصل دومش هستم مدام چک میکنم ببینم اکران شده یا نه😪

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آره فصل یکش رو دیدم  منتظر فصل دومش هستم مدام چک میکنم ببینم اکران شده یا نه😪

اهوم فیلم مورد علاقه منم هست....منم منتظرم

میتونی از پیج اینستاگرامشون خبرا مربوط به فیلم و دنبال کنی

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 
اهوم فیلم مورد علاقه منم هست....منم منتظرم میتونی از پیج اینستاگرامشون خبرا مربوط به فیلم و دنبال ک ...

مرسی نظرت رو گفتی عزیزم🌹❤😙

@دخترنازگلی   عزیزم دیدم آنلاین هستی خیلی دل تنگت بودم خواهری😍🌹

فدات شم عزیزم تو سایت بودم تاپیک رو دیدم من واقعا تعجب می کنم هر فیلم خارجی نگاه میکنم ولی این نمی شناسم وگرنه راهنمایی میکردم منم دلم برات تنگ شده خواهری خوبی چخبر عزیز دلم 

هرکسی امضامو میخونه از ته دل برای مادر شدنم دعا کنه انشاالله منم یک روز مادر بشم😍⁦❤️⁩
فدات شم عزیزم تو سایت بودم تاپیک رو دیدم من واقعا تعجب می کنم هر فیلم خارجی نگاه میکنم ولی این نمی ش ...

خدا نکنه انشالله همیشه سلامت باشی عزیزم 

نمیدونی چقدر خوشحال شدم دیدمت فدای سرت قربونت همینکه اومدی تاپیکم قدم روی چشم های من گذاشتی😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍❤❤❤❤❤❤

چند روز اصلا سراغ گوشی نیومدم به خاطر سردردهام گفتم شاید به خاطر گوشیه

چند روز نیومدم شاید بهتر بشم

یکی از فامیل نزدیکمون سرطان داره حالش خیلی بده براش دعا کن گلم اون مثل پدر بود برام تو خیلی دلت پاکه عزیزم خدا دعات رو مستجاب میکنه😞😢😔 

خدا نکنه انشالله همیشه سلامت باشی عزیزم  نمیدونی چقدر خوشحال شدم دیدمت فدای سرت قربونت همینکه ...

الهی قربونت عزیزم مرسی فدات بشم فدای چشمات بشم خواهری الهی بمیرم الان خوب شدی عزیزم مواظب خودت باش عزیزم 😙😙😚😚😚❤❤❤❤❤❤خدا نکنه عزیزم چشم دعا میکنم خیلی ناراحت شدم 😢😢😔عزیزم انشاالله خدا کمکش کنه عزیزم خدایا به اون بزرگیت و عظمتت تنها امید تویی خدایا کمک کن  این مریض قاطی همه مریضها شفا پیدا کنند خدایا اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 

غصه نخور دوستم خدا بزرگه عزیز دلم هر چی خیره پیش بیاد آیه الکرسی هم میخونم دعا هم میکنم گلم فدات لطف داری دلت از من پاک تره منو خجالت زده نکن

هرکسی امضامو میخونه از ته دل برای مادر شدنم دعا کنه انشاالله منم یک روز مادر بشم😍⁦❤️⁩

ای جانم😍😍😍😍😍

خدا نکنه انشالله خدا بهت عمری طولانی بده و همیشه تنت سلامت باشه انشالله ۱۲۰ساله بشی🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲❤❤❤❤❤❤❤❤

یک دنیا ممنونم یک دنیا ممنونم از دعای قشنگی که کردی🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

خدا رو شکر بهترم خواهری⚘

خیلی خوشحالم دوستی به خوبی تو در کنارم دارم عزیزم😍😍😍😍😍😍😍😍🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

درمورد چیه؟قشنگه؟توضیح بده یکی به من😀

خیلی قشنگه در مورد یک دختری هست به نام یانگ تسا که به کالج میره که با یک پسر به نام هاردین آشنا میشه فصل اولش after 2019 ببین خیلی قشنگ و رمانتیکه که

فیلم after we collided فصل دومش هست و ادامه فصل قبلی که احتمالا این ماه اکران میشه