2777
2789
عنوان

فیلم after we collided 2020

| مشاهده متن کامل بحث + 1828 بازدید | 24 پست
اره قرار بود تو ماه may اکران شه یه جایی دیدم نوشته بود ۲ سپتامبر

مرسی گفتی عزیزم ممنونم از نظرت🙏⚘❤

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
ای جانم😍😍😍😍😍 خدا نکنه انشالله خدا بهت عمری طولانی بده و همیشه تنت سلامت باشه انشالله ۱۲۰ساله ب ...

فدات بشم خواهری قربون اون دلت برم من لطف داری توبهترینی خواهش میکنم عزیزم خدا رو شکر منم خیلی دوست دارم عزیز دلم خیلی خوشحالم تو دوستمی

هرکسی امضامو میخونه از ته دل برای مادر شدنم دعا کنه انشاالله منم یک روز مادر بشم😍⁦❤️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدات بشم خواهری قربون اون دلت برم من لطف داری توبهترینی خواهش میکنم عزیزم خدا رو شکر منم خیلی دوست د ...

خدا نکنه عزیزم انشاالله همیشه سلامت باشی😍❤💋

ای جانم قربون مهربونیت😚☺🥰😙❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍

سلام عزیزم ببخشید پست ریپلای نشد خدا نکنه عزیزم فدات مرسی لطف داری خواهری☺☺☺💋💋💋❤❤❤❤❤😍😍😍😍😀😀😀😀☺☺☺☺

هرکسی امضامو میخونه از ته دل برای مادر شدنم دعا کنه انشاالله منم یک روز مادر بشم😍⁦❤️⁩
فدات بشم خواهری قربون اون دلت برم من لطف داری توبهترینی خواهش میکنم عزیزم خدا رو شکر منم خیلی دوست د ...

سلام دوست خوشگلم😍❤💋

فدای سرت منم نتونستم اون پستت رو ریپلای کنم ببخشید مهربونم😙😙😙😙😙😙❤❤❤❤❤❤💐💐💐💐

قربونت فدای تو عزیزم خواهش میکنم قربونت عیدت مبارک عزیزدلم انشاالله همیشه خوشحال و سلامت باشی عزیزم و همیشه در جمع خانواده عید بگیرید

@دخترنازگلی  دوستم فردا میخوام برم دکتر جراح مغز و اعصاب و به احتمال خیلی زیاد ام آر آی باید بدم😢

چون یک ساله همیشه سردرد دارم به نور به صدا حساس شدم خیلی میترسم خدایی نکرده مسئله مهمی باشه میگم نکنه تومور مغزی باشه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

برام دعا کن خواهری خواهش میکنم🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 

@دخترنازگلی    دوستم فردا میخوام برم دکتر جراح مغز و اعصاب و به احتمال خیلی زیاد ام آر آ ...

الهی بمیرم خواهری چرا قربونت بشم 😢😭😭😭😭😭😭😭😞😞😞😞😞خدا نکنه عزیزم اگه بلائی سرت بیاد منم با تو میمیرم عزیزم خیلی ناراحت شدم دیگه خوابم نمیبره شب تو واقعا بهترین دوستم بودی عزیزم خدا نکنه چیزیت بشه انشاالله یه سردرد الکی هست الهی دوستت قربونت بره من همیشه برات دعا میکنم برات قرآن میخونم یس -آیه الکرسی هم میخونم عزیزم الههم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😔😔😔😔😔😞😞😞😞😞😞دردناک ترین غمم تا حالا لطفا مواظب خودت باش 

الهی بمیرم خواهری چرا قربونت بشم 😢😭😭😭😭😭😭😭😞😞😞😞😞خدا نکنه عزیزم اگه بلائی سرت بیاد منم با ...

خدا نکنه خواهری خدا انشالله همیشه محافظت باشه🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲

نمیدونم چرا این سردرد لعنتی اومد سراغم ولمم نکرد 

ساعت ۷ باید برم نوار مغز بدم با سیتی اسکن نمیدونی تمام وجودم داره میلرزه از ترس😢😞😞😞😞😞

ولی میدونی همینکه یک خواهر و دوست مهربونی مثل تو دارم بهم آرامش میده قوت قلب میده🌷❤🌷❤🌷❤🌷❤🌷

خواهری منو ببخش ناراحت کردم😢 قربون دل مهربونت بشم😢 یک دنیا ممنونم از دعای قشنگت🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

خدا نکنه خواهری خدا انشالله همیشه محافظت باشه🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲 نمیدونم چرا این سردرد ل ...

انشاالله عزیزم خدا بزرگه قربونت بشم انشاالله یه چیز الکی یا سردرد عادی هس😔

انشاالله خدا کمکت کنه عزیز دلم وقتی تو ناراحتی منم ناراحت میشم الهی قربونت عزیزم خیلی بهم لطف داری مرسی فدات بشم ❤❤❤❤❤❤🌹🌹🌹

نه خواهر گلم این حرفو نزن دشمنت شرمنده گلم منم خیلی دوست دارم عزیز دلم 

وظیفه بود خواهری

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز