2777
2789
حرف شما درست گلم ولی اون عده پدرو مادراون اقابودن و این خانم زن برادر اون آقا و هیچکدوم نیت بدی نداش ...

عزیزم الان بحث روی مدرک دکترای استارتره! وگرنه اگر دیپلم بود که ایرادی نداشت😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف شما درست گلم ولی اون عده پدرو مادراون اقابودن و این خانم زن برادر اون آقا و هیچکدوم نیت بدی نداش ...

نه راستش.

ندیده بودم به یه زن اونم  بااین نسبت بگن.بیشتر دیدم مردای سن بالا مثل دایی عمویی پدر بزرگی کفتن بره.فامیل‌ ماکه اینجوریه

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
نه راستش. ندیده بودم به یه زن اونم  بااین نسبت بگن.بیشتر دیدم مردای سن بالا مثل دایی عمویی پدر ...

قرار نبود فامیل باخبر شن. اخه یه شهر دیگه خانواده شوهرم میخواستن بین خودمون بمونه 

عزیزم الان بحث روی مدرک دکترای استارتره! وگرنه اگر دیپلم بود که ایرادی نداشت😂

😂 چند روز پیش تو یه تاپیکی بودم همه دکترا داشتن نمیدونم کجان الان اکثرا هم خارج کشور مدرکشونو گرفته بودن یکیشون ب من گف تو معلوم نیس مدرکتو از کدوم ده کوره گرفتی ک حتی روت نمیشه بالای گازت نصبش کنی! 

من همسرم بچه م رو میگرفت زمان ارشد. اخه نوزاد بود.و زمان دکتری هم که بزرگتر شد میذاشتم پیشش میرفتم ش ...

خدا حفظش کنه برات شوهرت رفتی شهر  دیگه به نظرت اخلاق بردار شوهرت اینطوری بزاره خانمش بره شهر دیگه برا تحصیل؟؟؟  شوهر من می گفت بچه اذیت میشه مهد کودک پنج دقیقه راه بود البته صبح خواب بود دخترم باید زمستون با پتو می بردمش  من کاری ندارم تقریبا با داداشم همکار بودم الان اون دکتراش گرفته رییس بخشی از اون اداره است اون همکارام می بینیه غصه من می خوره سالی چند بار به مامانم میگه اگه سر کار بود الان سمتش چی بود ادامه تحصلی میداد مثل ....

📌متولد ۷۷ نیستم 
نه راستش. ندیده بودم به یه زن اونم  بااین نسبت بگن.بیشتر دیدم مردای سن بالا مثل دایی عمویی پدر ...

خب من دیدم این برمیگرده ب رابطه افراد خانواده و اصلا برام عجیب نیس خیلیا نمیخوان مشکلاتشونو فامیل بفهمن و خودشون تو خانواده حلش میکنن

خدا حفظش کنه برات شوهرت رفتی شهر  دیگه به نظرت اخلاق بردار شوهرت اینطوری بزاره خانمش بره شهر دی ...

اره خب.واقعا شاید نظر همسر یکی دیگه این نباشه و جور دیگه ای فکر کنه