2777
2789

اخه من نمیخواستم زنگ بزنم.بردار شوهرم خودش توی دادگاهه. داشت همسرش رو طلاق میداد.واقعا خانمه هم خیلی گناهی نداشت.من در جریان اختلافاتشون بودم.اینقدر مادر شوهرم گفت که زنگ زدم‌

من غریبه م با خانواده شوهر.جاری  دومی(یکی دیگه از جاری هام) دختر خالشونه

اسی من تو ام یا تو منی؟ 

جاری منم همسن مشکلو با من داشت

من لیسانسم. اون زیر دیپلم. که دخترخاله شوهرمم میشه. 

همش در حال تمسخر من. همشششش. ولی به روی خودم نیاوردم. بعد چارسال یه دعوای نونو و ابدار کردم باهاشو رابطه ها خ کم شد. تا چندوقت ساکت شد. 

اما کم کم فهمیدم جواب تیکه هاشو تو خنده بدم. الان بخاطر زبونم جرات نداره چیزی بگه. ابروشو میبرم چون تو جمع میگم چرا اینو گفتی؟ واقعنم که😁

الان بیا ببین چه احتراممو داره. البته هنوزم ناراحت میشما. ولی میگم بهش هر چی ناراحتم کنه. وگرنه هم ناراحتش میکنم تا بدرد خودش باشه و سرشو از زندگی من بکشه بیرون. والا

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جاري ها خيلي حسادت دارن و چشم اينكه ببينن اون يكي جاري برتري اي نسبت بهشون داره رو اصلا ندارن و سعي ميكنن با گفتن همچين حرفهايي برتري ديگري را جلوي شوهرشون كم كنند چون دوست دارن بهترين و برترين  فرد حداقل از نظر شوهرشون حتما خودشون باشند. حتما حسادتش را تحريك كرده بودند كه همچين حرفي زده و شما به دلت نگير

عزیزم به هر حال باید باید تلاش کنن تا یه زندگی را حفظ کنن بخصوص اگه این وسط بچه باشه . بچه ها چه گنا ...

تو واقعا فهمیده و شیر پاک خورده‌ای... چند سالته؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
اینقدر که احترام منو دارن و منو دوست دارن اصلا با اون اینجوری نیستن

خوب وقتی با اون اونجوری میکنن.هر کی دیگم باشع فکر میکنه چون مدرکش بالاتره با اون بهتر رفتار میکتن.متاسفم برا ادمایی که به لباس و مدرک یکی احترام میدارن

من خودم رشتم پیرا پزشکیه.

ولی اگه من جای جاری شما باشم وبفمم هیشکی نه شما اومدی پادر میونی کنی.

خودم بیشتر رو طلاقم پافشاری میکردم.

شما دکترا داری باشه.بزرگ خاندان نیستی که توی زندگی همه میونجی گری کنی.

اونا گفتن تو حرف بزن تو چرا قبول کردی؟؟؟

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
با خودم گفتم ببین نیت من چی بود ببین نیت اون چی بود.چقدر تفاوت

استارتر جان عزیزم این خیلی شایع هست که یه جاری که دیپلم داره به شما حسادت کنه و احتمالا برادر شوهرت خیلی تو خونه تعریف شما را کرده یا مقایسه کرده و خانواده شوهر هم همینطور و به نظرم من اگه مثلا دکترا دارم باید به شکرانه این درسی که خوندم به کسی که خیلی درس نخونده کمک کنم یا اگه ثروتی دارم به شکرانه ان به فقیر کمک کنم یا اگه سالمم به شکرانه ان به یه ادم بیمار و ناتوان کمک کنم و....

خانواده شوهرم منو گفتن زنگ بزنم به برادر شوهرم.اخه خیلی احترامم رو دارن.گفتن شاید روی تو رو زمین نذا ...

ولی خب کاش میگفتی زندگی دو‌نفر که با رو زدن دیگران سر پا نمیمونه خودشون باید تصمیم بگیرن 

من نمیدونم چرا خانما فک میکنن خودشون مدرک دارن جاریشون نداره خبریه من ی لیسانس دارم ی فوق دوتا جاری ...

والا عزیزم من خودم همه دوستام مدرک شون دیپلمه.خیلی خیلی هم انسان های متشخص و فهیمی هستن.اصلا شخصیت ربط به مدرک نداره

اصلا نمی تونم درک کنم آقا یا خانمی رو که هر چند قهر و عصبی... حرف همسرشون رو به دیگران بروز بدن.

با همین خاله زنک بازیها زندگیشون رو به باد میدن. مرد خاله زنک خیلی خیلی بده. دیدم که میگم. حرف خواهر و مادرشون رو به زنشون میگن و برعکس. خجالت هم نمیکشن

من جاریم دوست داشتم مثل خواهرم بودبارهابه برادرشوهرم نثحیت میکردم اذیتش نکن لوازمی رومیخواست براش بعنوان کادومیخریدم  خیلی محبت میکردم تابابرادرشوهرم دعواکردن هرچی تودوران دوستیمون گفته بودم هزارتاگذاشت روشون برادرشوهرم باهام قهرکردبعدشش ماه دوباره دعواکردن وبرادرشوهرم بی گناهی منوفهمیداماهردوشون ازچشمم افتادن وهرچی تلاش میکنن دگه نمیتونم مثل قبل بشم

استارتر جان عزیزم این خیلی شایع هست که یه جاری که دیپلم داره به شما حسادت کنه و احتمالا برادر شوهرت ...

دقیقا برا من پیش اومد. جاریم بار اول منو دید اصن باهام احوالپرسی هم نکرد. ولی گذشت زمان کم کم بهش فهموند من نه قد هستم. نه بی تربیت. احتراممو داره. البته بعد شش سال ازگار😑

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂
تو واقعا فهمیده و شیر پاک خورده‌ای... چند سالته؟

قربونت عزیزم زنده باشی من ۳۳ سالمه و پدرم بواسطه شعلشون خیلی میانجی گری کردن و زندگی ها را نجات دادن چون متاسفانه خیلی وقتها زن و شوهر زندگی را با میدان جنگ اشتباه میگیرین و یکی این بگو یکی اون بگو و فکر میکنن اگه جدا بشن مشکل حل میشه در صورتیکه مشکل از اخلاق خودشون هست