2777
2789
هيح وقت از نقل قولي يكي از ديگري نه ناراحت بشو نه خوشحال سنديتي نداره! بعدم مگر مدرك و تحصيلات به ...

عاااااالی بود.

استارتر هر چی آدم فهمیده است جمع شده تو تاپیکت!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاریم دیپلمه.

شما باید به جاریتون نشون بدید ارزش تعریف تمجیدهای خانواده شوهرتونو داشتید،شما در حد تحصیلاتتون رفتار کنید و پیگیر این حرف جاریتون نشید بگید به من گفتن باهاتون صحبت کنم منم اینکاروکردم ..

بذارید جاریتونم درحد خودش خودشو به همه نشون بده،از اون توقعی نیست اما توقع از شما بیشتره پس سرجمله ای که از سرحسادت زده جبهه نگیرید 

احسنت به شما...

والا!!! اگه ادما سر مشکلات اساسی بخوان از هم جدا شدن با واسطه دیگران شاید چند ماهی یا سالی دوام بیارن اخرش جدا میشن!! فقط میشه واسطه کسایی شد که بدونیم سو تفاهم براشون پیش اومده یا دلیل جدایی شون بلد نبودن همدیگه باشه.... وگرنه بنظرم واسطه شدن و تلاش برای این جور ادما بی معنی است. و کوچک کردن خود‌.. پس باید تحمل حرف هم داشته باشیم. 

🍀🍀🍀اب هست خاک هست جوانه باید زد. 
باید میگفتی همه خانمها نسبت به جاریشون حساسن و موضوع را بی اهمیت نشون میدادی . ببین شما از یه حرف جا ...

احسنت به شما...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
بسیار پخته و درسته این نظر... دقیقا توجه کن...

عزیزم من خودم زن عمو زن دایی خیلی بد دارم و خیلی در حق بچه های خودشون ظلم میکنن و من دلم کبابه برای بچه های معصومشون و زندایی ام که پدربزرگم با مادربزرگم یه عمر نخوری و نپوشی کردن و به زندایی ام یه باغ دادن که فروخت خانه خرید و خود پدربزرگم تا حالا یه مسافرت شما نرفته و دریا ندیده ولی به عروس باغ دادن بعد الان زندایی ام میگه کم دادید و اینقدر فحش و دعوا باشون کرده ولی بازم ما به عمو و دایی ام گله نمیکنیم چون یه حدیث خوندم اگه یه نفر در مورد زن و شوهر یه حرفی بزنه که بین شون فاصله بیفته خدا خیلی از دست ان شخص خشمگین میشه ...حالا دقیق متنش را یادم نیست خلاصه بدنم لرزید و دیگه هیچ وقت به زن یا شوهر کسی گله نمیکنیم از دست همسرش چون انها که گناهی ندارن و زندگیشون از گله های ما ممکنه سرد بشه

با خودم گفتم ببین نیت من چی بود ببین نیت اون چی بود.چقدر تفاوت

چه ربطی داره...اون موقع جاریت حساس بوده لابد همه مقایسه کردند یا شوهرش خیلی از شما پیشش تعریف کرده یه چیزی گفته ...شوهرش دیگه نباید به شما میگف حالا اونم گفته مهم نیست...تو چرا انقدر حساس شدی؟کار خودت بدتر بوده که زنگ زدی...تو این شرایط بزرگترها باید پیش قدم بشند

اصلا اینکار جریانو بدتر میکنه...هیچ جاری خوشش نمیاد ک زندگیشو شوهرش ب دست جاری دیگه درست بشه و شوهرش ...

دقیقاااااا

والا!!! اگه ادما سر مشکلات اساسی بخوان از هم جدا شدن با واسطه دیگران شاید چند ماهی یا سالی دوام بیار ...

عزیزم به هر حال باید باید تلاش کنن تا یه زندگی را حفظ کنن بخصوص اگه این وسط بچه باشه . بچه ها چه گناهی دارن . هر کس که از نزدیکان هست وظیفه اش هست تا میتونه تلاش کنه زندگی فامیلش را حفظ کنه این یه وظیفه هست. لطف نیست . ما نباید نسبت به زندگی بقیه بی تفاوت باشیم و بگیم حل نمیشه و....