2777
2789
عنوان

کسی بوده تنها تو یه شهر غربت نوزاد به دنیا بیاره و بزرگ کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2392 بازدید | 78 پست
عزیزم من شهرغریب نبودم ولی ازاول تنها بود باینکه بچه اولمه و هیچ تجربه ای نداشتم بچم تو اوج کرونا دن ...

بعد چند روز سرپا شدی؟بتونی خودت بری دوش بگیری مثلا

منم تنهام توی بیمارستان😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اول بخودت بگو میتونی و میشه بچت 3ماهه شه دیگ راحت میشی خوابش منظم میشه دیگ راحتی

واقعا یعنی ۳ماه اول سخته 

چاره ای غیر از این ندارم‌

حتی بیمارستانم هم تنهام

واقعا یعنی ۳ماه اول سخته  چاره ای غیر از این ندارم‌ حتی بیمارستانم هم تنهام

سزارینی یا طبیعی

😍😍😍😍زندگی هرگز نمی تواند کامل باشد                               اما همیشه می تواند زیبا باشد!😍😍😍😍
من تو شهر غریب هم بچه رو به تنهایی بزرگ کردم، هم وقتی سقط کردم تنهای تنها بودم، اما خدا کمکم کرد

آخه چند هفتگی سقط کردی

اینجور که متوجه شدم یه بچه ی دیگه داشتید که دومی را سقط کردید نه؟

منم تنهای تنهام

نه عزیزم شرایط خیلی عجیب غریبه اصلا نمیشه واسه همون چهل روز نگرانم چند روز میگذره سرپا بشم خودم عز ...

بستگی به بدنت داره و نوع زایمان

ولی در هر صورت حداقل یه زن باید یه ۵ یا ۶ روزی ازت مراقبت کنه

من زن پسر داییم بیچاره عمل بود اوضاع بد

بچه گریه میکرد

سینه اش اصلن انگار ترکیده بود

پسر داییم نمیزاشت بره خونه مامانش

مامانم رفت پسر داییمو شست پهن کرد

فردا ماشین گرفت زنشو برد

بعد چهلم رفت برش گردوند😂😂

من و خواهرم هر دو جاری هستیم.و هر دو مشکل داریم برای بارداری..لطفن با دلای پاکتون برامون ‌دعا کنید..ممنونم❤توی تلگرام کانالی هست به اسم @مشاور ریحانه بهشتی،مشاوره رایگان داره امیدوارم همه بهش یه سری بزنید😊توی تاپیکام ۲ تا تست شخصیت شناسی عالی دارم..امتحان کنید😊
بستگی به بدنت داره و نوع زایمان ولی در هر صورت حداقل یه زن باید یه ۵ یا ۶ روزی ازت مراقبت کنه من ز ...

😄😄ااای ول به مامانت دم اش گرم

اره میدونم حداقل چند روز باید یکی باشم

واقعا نمیدونم چیکار کنم😔

😄😄ااای ول به مامانت دم اش گرم اره میدونم حداقل چند روز باید یکی باشم واقعا نمیدونم چیکار کنم😔

چرا گلم

خواهری مادری

خواهر شوهری مادر شوهر

عمه خاله یعنی هیچکس نیست؟

اگه کسی نیست یه پرستار با تجربه بگیر

من و خواهرم هر دو جاری هستیم.و هر دو مشکل داریم برای بارداری..لطفن با دلای پاکتون برامون ‌دعا کنید..ممنونم❤توی تلگرام کانالی هست به اسم @مشاور ریحانه بهشتی،مشاوره رایگان داره امیدوارم همه بهش یه سری بزنید😊توی تاپیکام ۲ تا تست شخصیت شناسی عالی دارم..امتحان کنید😊
چرا گلم خواهری مادری خواهر شوهری مادر شوهر عمه خاله یعنی هیچکس نیست؟ اگه کسی نیست یه پرستار با ت ...

نه عزیزم من دورم خییلی 

اره فکر کنم باید پرستار بگیرم

اگه میگید تنهایی نمیشه

نه عزیزم من دورم خییلی  اره فکر کنم باید پرستار بگیرم اگه میگید تنهایی نمیشه

نه واقعن نمیشه...پرستار با تجربه بگیر

هم به خودت کمک کنه هم بچه

بعد چند روز سرپا شدی؟بتونی خودت بری دوش بگیری مثلا منم تنهام توی بیمارستان😔

اگ طبیعی باشی ک بعد زایمان سرپا میشی من اون شب اومدم خونه خودم رفتم حمام ینی برا راه رفتن اینا هیچ مشکلی نداری فقط چنروز اول دراز کشیده به بچت باید شیر بدی ک اذیت نشی خودتم باید رعایت کنی همش بعد حموم و دسشویی سشوار بکشی خودتو خشک نگه داری اینجوری حتی جای بخیه هاتم تا 20روز اینا خوب میشه

به خودم آمدم انگار تویی..... درمن بود🤗
واقعا یعنی ۳ماه اول سخته  چاره ای غیر از این ندارم‌ حتی بیمارستانم هم تنهام

دقیقا منم بیمارستان تنها بودم حتی فکرشم نمیکردم بتونم طبیعی زایمان کنم یا بتونم بچمو نگه دارم ولی خداروشکر تونسم توام اگ بخوای میتونی البته شوهرم خیلی کمکم بود به شوهرت بگو چنروز اول خیلی هواتو داشته باشه باهم دیگ میتونین

به خودم آمدم انگار تویی..... درمن بود🤗