2777
2789
عنوان

کسی بوده تنها تو یه شهر غربت نوزاد به دنیا بیاره و بزرگ کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2392 بازدید | 78 پست
بچه هاتون چند ساله اند؟ چقدر مهربونید شما خدا سلامتی بده بهت بتونی از پس اش بر بیای

18ماهه و 1ماه 

قربونت عزیزم

😍😍😍😍زندگی هرگز نمی تواند کامل باشد                               اما همیشه می تواند زیبا باشد!😍😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه هاتون چند ساله اند؟ چقدر مهربونید شما خدا سلامتی بده بهت بتونی از پس اش بر بیای

تازه باید همش حواسم باشه پسرم دخترمو نزنه 

😍😍😍😍زندگی هرگز نمی تواند کامل باشد                               اما همیشه می تواند زیبا باشد!😍😍😍😍
اخه من اون ۴۰روز اول اش که تنهام میترسم چی میشه

نمیتونی بری خونه مامانت

اون‌چهل روز بنظرم سخته تنها 

من و خواهرم هر دو جاری هستیم.و هر دو مشکل داریم برای بارداری..لطفن با دلای پاکتون برامون ‌دعا کنید..ممنونم❤توی تلگرام کانالی هست به اسم @مشاور ریحانه بهشتی،مشاوره رایگان داره امیدوارم همه بهش یه سری بزنید😊توی تاپیکام ۲ تا تست شخصیت شناسی عالی دارم..امتحان کنید😊
اخه من اون ۴۰روز اول اش که تنهام میترسم چی میشه

عزیزم من شهرغریب نبودم ولی ازاول تنها بود باینکه بچه اولمه و هیچ تجربه ای نداشتم بچم تو اوج کرونا دنیا اومد بخاطر همین تنها بودم حتی بیمارستانم همراه نداشتم فقط شوهرم بود... از اول من و شوهرم داشتیمش هرچند ک شوهرم سرکار بود تنها بودم مطمین باش خدا کمک میکنه و میتونی بخوبی یاد بگیری باورت میشه پوشک بستن بلد نبودم ولی از همون اول تونسم ببندم انگار کمکم میکرد وقتای ک بچت خوابه بخواب انرژی بگیری بچت یا روزا بیشتر خوابه یا شبا هرموقعی ک خوابه یکم بخواب استراحت کن حمومم یبار ببریش دیگ عادی میشه

به خودم آمدم انگار تویی..... درمن بود🤗
عزیزم من شهرغریب نبودم ولی ازاول تنها بود باینکه بچه اولمه و هیچ تجربه ای نداشتم بچم تو اوج کرونا دن ...

واااای چقدر سخت دقیقا شرایط ام مثل توست

خدا بهت نیرو و سلامتی بده 

دمت گرم واقعا❤️

واااای چقدر سخت دقیقا شرایط ام مثل توست خدا بهت نیرو و سلامتی بده  دمت گرم واقعا❤️

از اول بخودت بگو میتونی و میشه بچت 3ماهه شه دیگ راحت میشی خوابش منظم میشه دیگ راحتی

به خودم آمدم انگار تویی..... درمن بود🤗
واقعا؟؟؟ من واقعا فکر میکردم غیر ممکنه از اول حاملگی ام استرس داشتم منظورم این نیست کسی بیاد بچه‌ ...

من تو شهر غریب هم بچه رو به تنهایی بزرگ کردم، هم وقتی سقط کردم تنهای تنها بودم، اما خدا کمکم کرد

چه فاصله ی کمی منم دوست دارم دومی را با فاصله کم بیارم تا با هم بزرگ بشند دخترند یا پسر؟ دمت گرم ...

بزرگه پسره کوچیکه دختره

من پسرم 18ماهشه دخترم 1ماهشه دخترم شبا نمیخوابه روزا هردوشونو میخوابونم خودمم میخوابم تازه میترسم بخ ...

وااای چقدر سخت ولی چه سعادتی که هم دختر داری هم پسر

میگم واسه تا سه ماهگی چند دست لباس بخرم

واسه بیمارستان چند دست ببرم واسه نوزاد

ممنون عزیزم اگه جواب بدید