آره عزیزم چرا نمیشه من خودم الان بیست ساله هستم بچه اولم 16سالم بود به دنیا امد الانم یه دختر 10ماهه دارم خودم بزرگ کردم شون اول یکم سخته بعد عادت میکنه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من و خواهرم هر دو جاری هستیم.و هر دو مشکل داریم برای بارداری..لطفن با دلای پاکتون برامون دعا کنید..ممنونم❤توی تلگرام کانالی هست به اسم @مشاور ریحانه بهشتی،مشاوره رایگان داره امیدوارم همه بهش یه سری بزنید😊توی تاپیکام ۲ تا تست شخصیت شناسی عالی دارم..امتحان کنید😊
عزیزم من شهرغریب نبودم ولی ازاول تنها بود باینکه بچه اولمه و هیچ تجربه ای نداشتم بچم تو اوج کرونا دنیا اومد بخاطر همین تنها بودم حتی بیمارستانم همراه نداشتم فقط شوهرم بود... از اول من و شوهرم داشتیمش هرچند ک شوهرم سرکار بود تنها بودم مطمین باش خدا کمک میکنه و میتونی بخوبی یاد بگیری باورت میشه پوشک بستن بلد نبودم ولی از همون اول تونسم ببندم انگار کمکم میکرد وقتای ک بچت خوابه بخواب انرژی بگیری بچت یا روزا بیشتر خوابه یا شبا هرموقعی ک خوابه یکم بخواب استراحت کن حمومم یبار ببریش دیگ عادی میشه