2777
2789
عنوان

کسی تا حالا تو زندگیش معجزه دیده

| مشاهده متن کامل بحث + 1480 بازدید | 48 پست
آهان بعد همینجوری از خودتون 3 تا میگفتین یا جایی شنیده بودین که 3 تا خوبه؟ آخه من میخام از اول محرم ...

من نیتم سه بار بود. تا دوازده شبم برا خودم وقت گذاشته بودم. قبل دوازده میخوندم 

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂

من دیدم

زیادم مذهبی نیستم

یه شب از ته دل از خدا خواستم مشکلمو حل کنه، با چشم کریون

واقعا مستاصل شده بودم دیگه امیدی نداشتم

همه امیدم خدا بود اونم به بهترین شکل جوابمو داد

تیکر رسیدن به هدف کوتاه مدت                             باردار نیستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه نه  ۱۰۰

من با سه بار گفتنش از ته دل. سه بار حاجت عجیببببب گرفتم. هر سه تا  مالی

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂

ازینم حاجت عجیب گرفتم 

ازینم حاجت عجیب گرفتم 

موقع زایمانم هیچ کس نمتونس بیاد کمکم. همش گریه میگردم. روز 19ذکرش زایمان کردم. همه هم دورم بودن. 

نیتم تنها نبودنم بود

واقعا؟ ازون دنیا هم؟ 

بله من اینو از منبع موثق شنیدم که کسی که والدینش فوت کردن هم از اونا بخواد که براش دعا کنن تا مشکلش حل بشه .و واقعا خیلی ها رو دیدم که حل شده

فقط خودم میدونم چه لطفی بهم کرد که این بچه رو نصیبم کرد
یعنی دفعه های قبل حساسیت نداشتی؟

نه واسه همین راحت هفت ساعت بیهوشی بهم زدن...

ولی آبان امسال عمل چهارمم بود که با بیحسی انجام دادم

هنوز دوتا عمل دیگه دارم.خدایا چقد داغانم من 🥴🤦‍♀️

من با سه بار گفتنش از ته دل. سه بار حاجت عجیببببب گرفتم. هر سه تا  مالی

من ۵ماه تمام سعی کردم ی چله کامل بی اشکال بگیرم چله حق شناس و بالاخره موفق شدم به درستی چله رو ب پایان برسونم وتو اون ۵ماه همه ی اون زیارت عاشوراهارو با صدلعن و سلام گفتم ولی نشد ک بشه. 

کنارش چله های دیگه برداشتم ختم های دیگه نمازهای دیگه.. گاهی نمیشود...

یا رب نظر توبر نگردد

من سنم کمتر بود خیلی گریه میکردم و هرشب با خدا حرف میزدم، همیشه میگفتم چرا دعای من برآورده نمیشه چرا خدا منو ازین وضعیت درنمیاره، بعد چند سال برآورده شد و واقعا معجزه بود تو اون دوره از زندگیم، کلا روحیم عوض شد، خودم قدم اولو برداشتم، شرایطش محیا شد، شما تلاش کنید، شرایطو به وجود بیارید برآورده میشه، منتها زمان بندی ما با خدا فرق داره، خدا خیلی صبوره ماها عجولیم، و بعضی وقتا چیزایی هست که ما درک نمیکنیم، یعنی خیلی چیزا به هم وابسته اس که شاید نمیشه و صلاح نیست برامون اتفاق بیفته، ولی میدونم چه دردی داره آدم احساس کنه به در بسته خورده و دعاهاش برآورده نمیشه، امیدوارم حاجتتون برآورده بشه به بهترین نحو

بله من اینو از منبع موثق شنیدم که کسی که والدینش فوت کردن هم از اونا بخواد که براش دعا کنن تا مشکلش ...

از فردا برای پدرم ختم میگیرم. فوت کرده  

نمیدونم بگم معجزه یا نه اما ته دلم خالی بود.... 

اول توکل ب خدای سبحان. دوم متوسل شدن ب تمام ائمه در دعای توسل و زیارت عاشورا. چله زیارت عاشورا بهمراه 15 شب دعای توسل. خواندن نماز شب و استغفار. خواندن نماز دورکعتی هدیه به بی بی دوعالم و بعد نماز ذکر مخصوص گفتن. و خواندن سوره هایی از قرآن ک ب مشکلم ربط داشت. خواندن هرشب دعای فرج و طلب کمک و ب دو دست بریده آقامون حضرت ابوالفضل عباس و شهید ابراهیم هادی و شهید حاج سعید سامانلو و شهید سید جواد موسوی وشهید جواد اکبری و تو ختم نی نی سایت شرکت میکردم  و از یکی از دوستان خواستم واسم ختمی گذاشتن و واقعا در حقم خودشون و دوستشون خواهری کردن. خدا خیرشون بده و التماس دعا داشتم خدارو هزار مرتبه شاکرم که مشکلم حل شد. امیدوارم بتونم کمکی کرده باشم. التماس دعا

شما هم به من دعا کنید تا مشکلم حل بشه 🙏التماس دعا 

عزیزم ان شالله مشکلت هر چه زودتر حل بشه . من متاسفانه خیلی سال بود نماز نمیخوندم فقط توی ماه رمضون میخوندم . تقریبا ۳ ساله که بچه دوم میخواستم ولی مشکل داشتم نمیشد دوبار هم سقط کرده بودم خیلی ناامید بودم .تا اینکه توی دی ماه تصمیم گرفتم شروع کنم به نماز خوندن و به خدا نزدیک بشم و سر نماز ازش بخوام بهم بچه بده . باورت نمیشه یک ماه بعدش بهم یه نی نی داد تازه با اون جنسیتی که دوست داشتم و خدا رو شکر که سالمه . واقعا نماز زندگیمو عوض کرد دیگه محاله نماز خوندن رو ترک کنم چون هر چیزی که ازش بخوام سر نماز راحتتر بهش میگم و ازش تشکر میکنم بخاطر نعمت هاش

فقط خودم میدونم چه لطفی بهم کرد که این بچه رو نصیبم کرد