2777
2789
عنوان

کسی تا حالا تو زندگیش معجزه دیده

| مشاهده متن کامل بحث + 1480 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ان شالله مشکلت هر چه زودتر حل بشه . من متاسفانه خیلی سال بود نماز نمیخوندم فقط توی ماه رمضون م ...

میشه بگین چه جنسیتی دوس داشتین؟ 

منم یه دختر یکسال و هشت ماهه دارم و ناخواسته بازم باردارم و 6 ماهمه خیلی چهله گرفتم و نذر کردم که بچه دومم پسر بشه که جنسم جور باشه اما خدا نخواست الان چندین نفر از فامیلامون باردارن و همه بچه هاشون پسره و من افسردگی گرفتم و خیلی حالم بده😩آخه خیلی نذر و نیاز کردم ولی خدا جوابمو نداد

میشه بگین چه جنسیتی دوس داشتین؟  منم یه دختر یکسال و هشت ماهه دارم و ناخواسته بازم باردارم و 6 ...

من چون یه پسر دارم دلم دختر میخواست . من واسه دختر شدنش نذر و نیاز نکردم نمیخواستم به زور از خدا بگیرم فقط ازش خواهش کردم .بهش گفتم خدایا صلاحم در این باشه که یه دختر بهم بدی . تازه الان که دیگه فایده نداره بچه هر جنسبتی باشه دیگه کار از کار گذشته باید قبل از حاملگی دعا میگردی . عزیزم امیدوارم به خواسته دلت برسی ولی من اگر بچه اولم دختر میشد هیچ وقت از خدا پسر نمیخواستم چون به نطر من برای دختر داشتن یه خواهر خیلی ضروریه . دختر بدون خواهر خیلی تنهاست . ولی در مورد پسر فرقی نمیکنه که برادر داشته باشه یا خواهر . تازه خواهر داشته باشه براش بهتره خواهر همیشه هوای برادرش رو داره 

فقط خودم میدونم چه لطفی بهم کرد که این بچه رو نصیبم کرد