2777
2789
عنوان

👇👇تقدیم به کاربران نی نی سایت 😃

191 بازدید | 27 پست

💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫شماره حساب دلتون رو نداشتم تا شادی ها رو براتون واریز کنم ...

رمزش رو هم نداشتم تا لااقل غمهاتون رو برداشت کنم ...

ولی از خودپرداز دلم در این عید عرفه، براتون آرزو کردم!

چرخ گردون ، چه بخندد ، چه نخندد ، تو بخندی

مشکلی ، گر تو را ، راه ببندد ، تو بخندی

غصه ها ، فانی و باقی ، همه زنجیر به هم

گر دلت از ستم و غصه برنجد ، تو بخندی

روز و روزگاران خوش و ایام به کام...💐🌸🍂🌱🌷🌸

🎊🎉پیشاپیش روز عرفه و عید قربان بر شما کاربران 

مبارک🎉🎊

ی جوری بجنگ ک حتی اگه ب هدف هم  نرسیدی، جنازه تو نزدیک قله پیدا کنن؛ نه تو کوهپایه.../💪

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4784757/به-چهل-نفر-جهت-برآورده-شدن-ارزو-های-یکدیگر-نیازمندیم

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من این پیاما حالیم نیس شماره حساب بدم بزن به کارتم😁😁😁

🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃😂😂😂

ی جوری بجنگ ک حتی اگه ب هدف هم  نرسیدی، جنازه تو نزدیک قله پیدا کنن؛ نه تو کوهپایه.../💪

واس من دعا کنید خیای محتاجم🙏🙏🙏🙏

من پادری درست میکنم اگه بخوایی عکس بفرستم قیمتم توافقی😍😍😍😍انشالله تا 1399/9/9 به خواستهام میرسم. ❤✨ لطفا صلوات مهمونم کن. اقایون به تاپیک های من نیان و پست منو ریپ نزنن وگرنه گزارش میزنم🚫
اره عزیزم منم میخوام عیدی بدم

خواهش میکنم آبجی

اسمم فرشید هستش...

واس من دعا کنید خیای محتاجم🙏🙏🙏🙏

محتاجم به دعا🙏

انشالله که به حاجات تون برسید 🙏✨

خواهش میکنم آبجی اسمم فرشید هستش...

ووووی پسری🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️😰

آرزو میکنم آدمی رو پیدا کنید که وسط شلوغی بهتون زنگ بزنه بگه                         کاش بجای این همه آدم، تو اینجا بودی...