2777
2789

من به کسی که دوسش دارم داشتم پیام میدادم گفتم میخوام زنگ بزنم دلم برای صدات تنگ شده گفت نه فردا گفتم الان یهو گفت بلاکی شعور که نداری ولی میدونم میتونست حرف بزنه از قصد خواست اذیت کنه منم متقابلا بلاک کردم بعدشم اس زدم که تو مریضی عقده و کمبود داری برات متاسفم برو روانشناس ، الان حرفم تاثیرگذاره؟دوست دارم سوخته باشه خیلی ناراحتم ازش شما اگر عشقتون این شکلی رفتار کنه همینجوری برخورد میکنین؟

اسم این عشق نیست عزیزم بزارش کنار بلاکش کن و تامام

ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮔﺎﻫﯽ ﺑﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ ..ﮔﺎﻫـﯽ ﺑﺎ ﮐﺴانی ﺳﺎﺧﺘﻪ!ﮔﺎﻫــﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻡ ...ﮔﺎﻫـــﯽ ﺑﺨﺸﯿﺪﻩ؛ ﮔﺎﻫﯽ ﻓﺮﯾﺐ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺍﻡ ... ﮔﺎﻫــﯽ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ!ﮔﺎﻫــﯽ ﺩﺭ ﺗﻨـــــــﻬﺎﯾﯽ ﻣﺮﺩﻩ ﺍﻡ ..ﺍﻣﺎ ﺣﺎﻝ؛ﺯﻣﺎﻧﺶ ﺭﺳـــﯿﺪﻩ ﮐﻪ ﺑﮕــﻮﯾﻢ : ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻤــﺎﻡ ﺍﯾﻨﻬﺎ ﺩﺭﺱ "ﺁﻣﻮﺧــﺘﻪ ﺍﻡ "...ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺧﻮﺷﺤــﺎﻟﻢ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﻡﻫﺴﺘﻢ ... ﺷﺎﯾﺪﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺷﻢ ...اﻣﺎ ﺻﺎﺩﻗﻢ ..ﻣــــــﻦ ﺧﻮﺩﻡﻫﺴﺘﻢ ...!!ﻭ ﺍﯾﻦ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﮐﺎﻓﯿﺴﺖ ...🌼  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون هیچ علاقه ای بهت نداره .دیگه سراغش را نگیر.خودت را دیگه واسش کوچیک نکن و به فکر اینم نباش که حرفت تاثیر گذاشته یا نه... چون اون براش اصلا مهم نیست.خودت را دوست بدار.برای خودت ارزش بده

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺

رل اولم اینکارو میکرد یه دفعه بلاک میکرد یکم که گذشت با خودم گفتم هرچقدم دوسش داشته باشم ولی با این اخلاق گندش نمیتونم بسازم بهشم گفتم تو منو میخوای ازار بدی برو گمشو با هرکی که میخوای باش ولی با بعدی از این رفتارا نکن ...خلاصه که هروقت بلاک میکرد من بلاکش نمیکردم توهم کاش نمیکردی اینجوری یعنی سوختی بچه بازیه بلاک کلا کات کن یا که کنار بیا

رل اولم اینکارو میکرد یه دفعه بلاک میکرد یکم که گذشت با خودم گفتم هرچقدم دوسش داشته باشم ولی با این ...

اولین بار بود بلاک میکردم اخه اون قللنم چند بار بلاک کرد