2777
2789
عنوان

بیاین از زندگیم بگم شما بودین چیکار میکردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 24 پست
منم میدونم  و احساس میکنم هم به اون خیانت کردم هم به خودم  دوست دارم بمیرم  ولی من ...

خب خداروشکر‌جلیو ضررو از هرجا بگیری منفعته توبه کن‌و‌بچسپ به زندگیت مطمن باش خدا میبخشه و‌به زندگیت نظر میندازه شک‌نکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی تلاش کرد خیلی بابام نمیداد 

واقعا اگ همسرت با یه خانومی اینطور حرف میزد چه حسی داشتی بترس از روزی ک شوهرت بفهمه از اون نمیترسی از خدا بترس رو بوم هر کی بشینی رو بوم ات میشینن اونو فراموش کن و زندگیتو بکن به همسرت فکر کن با همسرت خوش بگذرون

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

استارتر سعی کن این روزابیشتر به خدانزدیک بشی و کمکت کنه فکراینو کن که اگه شوهرت مثل تو خیانت میکرد چه حسی بهت دست میداد به فکرایندت باش به فکریه ماد خوب و یه همسر خوب براشوهرت بشی زندگی حقیقیتو ببین نه رویا

مطمعنی ایشونم ازدواج نکرده تاحالا

بله ایشون پرستاره منم وکیلم 

ولی خب هرچی باشه دلم طاقت نیاورد یه جاهایی مغز جواب نمیده گفتم بیام تاپیک بزنم 

خاک برسر کن غم ایام را ....
1سال میشه  23و خورده ای میرم 24 وکیل البته نمیتونم بگم یک وکیل با تجربه

راستش رفتم تو تاپیکات یه تاپیک بود چن سالگی ازدواج کردید اخرین کامنتتو بخون ... یکم ناسازگاره . اگ واقعیت داره حرفت ببین خودت دذمورد همچین زنایی چی گفتی ... اگ واقعا نمیتونی مهرشو از دلت پاک کنی  جدا شو نزار پا بچه به این زندگی باز شه .ولی پرستارا کم پیدا میشه ک وفادار باشه دلت به اون خوش نباشه . همه چی رو چشمه چن وقت چشمتو روش ببتدی و به رو شوهرت باز کنی میتونی ... هرچند اگر واقعیت داشته باشه

راستش رفتم تو تاپیکات یه تاپیک بود چن سالگی ازدواج کردید اخرین کامنتتو بخون ... یکم ناسازگاره . اگ و ...

من یک ساله عروسی کردم ما صیغه هم بودیم 

خاک برسر کن غم ایام را ....