2777
2789

تو سن 17سالگی تو یه برنامه ای عاشق یه پسر 23ساله شدم 4ماه رابطه دوستی پنهانی داشتیم هنوز همو ندیدم اون بچه یه شهر دیگه بود منم یه شهر دیگه خانوادم فهمیدن و بابام محکم خوابوند زیر گوشم گوشیمو از دستم گرفتن 

من شروع کردم با تلفن خونه زنگ زدن بهش تا 1سال رابطه ادامه پیدا کرد بابام شک کرد پیرینت گرفت و دید دارم باهاش حرف میزنم اومد خونه دستو پامو بست با کمربند منو زد تا چند روز تنم لک بود ولی عاشقش بودم عاشق 

و من تو بعضی کلاس ها مثل کلاس زبان با گوشی دوستم باهاش حرف میزدم و...

این رابطه تا 3سال ادامه پیدا کرد که دوباره خانوادم متوجه شدن اینبار وحشتنکاک با کمربند کتک خوردم 

وبا گریه بابام وادارم کرد زنگ بزنم به پسره زنگ زدم گفتم خانوادم متوجه شدن شارژ گوشیم تمام شد اون زنگ زد و گفت آقای فلانی من دختر شما رو دوست دارم و....

انقدر خوشحال شده بودم ولی بابام گفت نامزد داره و.....

رابطه ما بازم ادامه داشت با هر سختی تا اینکه بابام منو به یکی از خواستگارام داد من لال شده بودم نمیتونستم 

چون میگفت دختر یکی یدونمو جای دور نمیدم 

تا اینکه ازدواج کردم بهش گفتم کلی ناراحت شد گریه کرد و...

ولی خب بعدش کم محلی کرد با گریه گفت برو زندگیتو خراب نکن 

ولی من بهش دروغ گفتم نتونستم ازش جداشم کم محلیشو ببینم گفتم ازدواج نکردم داشتم آزمایشت میکردم 

الان باهم خوبیم ولی میترسم بهش بگم میترسم از اینکه شوهرم متوجه بشه و.....

شوهرم خوبه خیلی هم خوبه ولی عاشقش نیستم 

خاک برسر کن غم ایام را ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم عاقل باش و گذشته رو تموم کن

اگه شوهرت خوبه بچسب به زندگیت و کم کم دلگرم همسرت شو...این کارت بنوعی خیانته

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بشین زندگی تو کن ، خودت بدبخت نکن بی آبرو نکن آبروی پدرت و شوهرت نبر و اون پسر فراموش کن اون اگه تورو میخواست میومد خواستگاری تو این سه سال، این پسره جز بدبختی و بی آبرویی چیز دیگه ای نداره ، بچسب به شوهرت 

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘
لطفا بیخیالش شو و بچسپ به زندگیت باور کن میتونی فراموشش منی اگر بخوای این کاری که میکنی بهش‌میگن خیا ...

منم میدونم 

و احساس میکنم هم به اون خیانت کردم هم به خودم 

دوست دارم بمیرم 

ولی من واسه درسام خیلی تلاش کردم آدم موفقی شدم 

عزیزم تا وقتی با اون آقا حرف بزنی و به فکرش باشی نمیتونی عاشق شوهرت بشی .کات کن چند وقت به شوهرت و ز ...

تواین چندسال حرف چی دارین که تموم نشده هرکی جای پسره بود باید میومد شهرتون دنبال پدرت تارضایتشوجلب کنه ایشون فقط باهاتوم حرف میزنه حرررف 

اگرخیلی پسر خوبی بود خانوادش میفرستاد جلو میتونست شهرشما کار پیدا کنه 

خودشا نشون بده به بابات نه مثل ترسوها جلو نیاد 

باعرض معذرت خیلیم مرد بود و شما دوست داشت حالا که شوهر داشتی از زندگیت میرفت جواب تلفناتم نمیدادبلاخره به مرور فراموش میکردید

این وسط فقط یه نفرم بدبخت کردید اونم شوهرته

حالت خوبه؟!!!! 

تو رو خدا این کاررو نکن، با این رفتار هم زندگی خودت رو خراب میکنی هم متوجه بشن بابت خیانت زندگی چند نفر دیگه رو و دید یه سری با این کارها به ازدواج بد میشه و میگن متاهل ها خیانت میکنن، 

من قضاوتت نمی کنم فقط به عنوان دوست مجازی میگم توبه کن، این نه عشق هست نه رابطه درست، فقط عادت کردی بهش، بگذار کنار به خاطر خدا و با توکل به خدا، زندگیت رو از هم نپاشون، به خاطر هر چی تا به حال خدا ابروت رو حفظ کرده تو هم برگرد و به شوهرت عشق بده میبینی زندگیت بهشت میشه

تواین چندسال حرف چی دارین که تموم نشده هرکی جای پسره بود باید میومد شهرتون دنبال پدرت تارضایتشوجلب ک ...

خیلی تلاش کرد خیلی بابام نمیداد