2777
2789
عنوان

غروبا چرا اخه

161 بازدید | 19 پست

بچها من غروبا این ساعتا میشه اصن انگیزه ندارم کلا نا امیدم چرا اینطوریم 

چجوری بگم همش‌ تو خودمم

هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته   انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه  

منم باردارم غروبا بدتر میشم حوصله هیچکاری ندارم از صب میخواستم برم حمام هنوز نرفتم 😭

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم باردارم غروبا بدتر میشم حوصله هیچکاری ندارم از صب میخواستم برم حمام هنوز نرفتم 😭

ای جان انشالله نی نی به سلامتی بیاد

اره واقعا اصن نمیدونم چرا اینجوری ام 

هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته   انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه  
کلا غروبا دلگیر شده 

وای اره همشم ادم حسش بد افکار منفی تو سر ادمه

وای اره همشم ادم حسش بد افکار منفی تو سر ادمه

بخاطر اینه ک همش تو خونه هستیم ... لعنت ب کرونا

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
ای جان انشالله نی نی به سلامتی بیاد اره واقعا اصن نمیدونم چرا اینجوری ام 

ممنونم عزیزم انشالله حال هممون خوب بشه پر انرژی باشیم همیشه

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
بدترین حالت اینه که دم غروب خوابم بوده باشی بعدش ک بیدار میشه ادم اصلا انگار اخر دنیا شده😧

دقیقا 

اصن این حسای من نمیدونم از کجا میاد

ممنونم عزیزم انشالله حال هممون خوب بشه پر انرژی باشیم همیشه

الهی آمین

چون انرژی های اطرافمون منفی میشه و باید درستش کنیم.

چند تا شمع با یه عود که رایحه ی دلخواهت باشه روشن روشن کن.

از گل و گیاه داخل خونه استفاده کن.

نگاه کردن به سبزه دل آدم رو باز می کنه و باعث آرامش میشه.

لباس های رنگ روشن و شاد بپوش.

به همراه آهنگ های شاد ورزش یا پیاده روی کن ، حداقل واسه ده دقیقه.

به چیزهای خوب فکر کن..

به آینده ی خوبی که قراره بسازی فکر کن و هدفی رو تعیین کن که انجامش بدی.

فیلم و سریال های کمدی یا هیجانی تماشا کن.

هر از گاهی هم وقت بذار با خدا صحبت کن ، به شیوه ای که خودت می پسندی و راحت تری.

چون انرژی های اطرافمون منفی میشه و باید درستش کنیم. چند تا شمع با یه عود که رایحه ی دلخواهت باشه رو ...

واقعا عالی بود مرسی

فقط تو نداری ک.خیلیا اینجوری میشن

منم میدونم همه اینجوری ان 

راه کاری روشی باشه ادم حداقل کمتر دپرس باشه

منم میدونم همه اینجوری ان  راه کاری روشی باشه ادم حداقل کمتر دپرس باشه

من الان چند روزه شروع کردم رقص زومبا تو خونه...همین ساعتا...الان خیلی پرانرژی ام.اصلا حس بد ندارم

یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری...راضی به همین چند قلم مال خودت باش