2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت با جوش شیرین

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 40 پست
😂😂😂😂والله ی خانومی بود میگفت خیلی درسته این روش

من انجام دادم بارداری قبلیم ، اما برعکس این چیزی که میگید باید زیر ۱۴ هفته باشی .اگر ادرارتون قلیایی باشه (پسر) کف نمیکنه اما اگه اسیدی باشه (دختر) کف میکنه

سلامتی پسرام و شوهرم🥂🍷🍷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من انجام دادم بارداری قبلیم ، اما برعکس این چیزی که میگید باید زیر ۱۴ هفته باشی .اگر ادرارتون قلیایی ...

تو گوگل ببین نوشته کف کنه پسره حتی یه خانوم هم گفت دقیقا درسته....والله منم موندم کدوم روش درسته

چ روشی؟؟؟اگر میدونین راهنمایی کنین لطفا

اولین راه تشخیصش علائم بارداریه مث سردرد تنگی نفس تهوع نداشتن کسل بودن خشکی دستا زبری موهای دست وپا خوش حالت شدن موها ویار به ترش وخصوصا شوری علامت vتو چشم راست بزرگ شدن سینه سمت راست پررنگ شدن هاله سینه چپ کاهش چشمگیر میل جنسی اینا همش برا پسره واینکه زنجیری رو از حلقه رد کنی بگیری بالای شکمت دایره وار میچرخه حالا با علائم خودت مقایسه کن ونتیجه رو بگو

تو گوگل ببین نوشته کف کنه پسره حتی یه خانوم هم گفت دقیقا درسته....والله منم موندم کدوم روش درسته

ببین عزیزم من نمی‌دونم شما کدوم سایت رو خوندید اما حرف من علمیه ، اگه رشته ریاضی یا تجربی خونده باشید میدونید جوش شیرین به خودی خود یه ماده کاملا قلیایی و در واکنش با تمام مواد قلیایی خنثی است اما در مورد مواد اسیدی همراه با سر و صدا یا کف و جوشیدنه ...شما توی سرکه جوش شیرین بریز ببین چی میشه ادرار هم همینه حالت خنثی یا قلیا یا اسیدی داره

سلامتی پسرام و شوهرم🥂🍷🍷
ببین عزیزم من نمی‌دونم شما کدوم سایت رو خوندید اما حرف من علمیه ، اگه رشته ریاضی یا تجربی خونده باشی ...

عزیزم من هم تحقیق زیاد کردم در این مورد که چرا برعکس گفته میشه ولی میگن رحم phهرچی باشه ادرار برعکسه به خاطر همین اسیدی باشه وکف کنه میگن پسر وبالعکسش دختره

اولین راه تشخیصش علائم بارداریه مث سردرد تنگی نفس تهوع نداشتن کسل بودن خشکی دستا زبری موهای دست وپا ...

سردرد یکم دارم تنگی نفس هم خیلی کم ولی زیاد نمیتونم پله بالا پایین برم کسلم حوصله هیچی رو ندارم فقط دلم یچیز ترش میخواد تو چشم سمت راستمم علامتvرو دارم تفاوتی تو سینه هام خودم ک حس نمیکنم ولی شدیدا میل جنسیم کم شده حتی دوهفته قبل ازاینکه بفهمم باردارم هم میل جنسیم کم شده بود ولی این زنجیر رو میشه کامل توضیح بدی؟

عزیزم من هم تحقیق زیاد کردم در این مورد که چرا برعکس گفته میشه ولی میگن رحم phهرچی باشه ادرار برعکسه ...

عزیزم میگم من انجام دادم قبلا ، و درست بوده در هر دو مورد هم دخترم هم پسرم

سلامتی پسرام و شوهرم🥂🍷🍷