2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت با جوش شیرین

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 40 پست
سردرد یکم دارم تنگی نفس هم خیلی کم ولی زیاد نمیتونم پله بالا پایین برم کسلم حوصله هیچی رو ندارم فقط ...

همش که علایم پسره شما کدوم جنسیت رو میخواستین که اولا انشالا سالم وصالح باشه ویارتون چی تهوع صبحگاهی دارین یانه جنین پسر تهوع خیلی کمه یا اصلا نیست...درمورد حلقه هم از نخ وسوزن هم میتونین استفاده کنین مهم اون مغناطیسیه که قلب جنین دختر وپسر ایجاد میکنه...یه نخ سوزن بردارین که نخش حداقلش بیست سانتی باشه بگیرین روی رحم خودش میچرخه  اگه دایره چرخید پسره اگه خطی چرخید دختره ولی اکثرا با زنجیر پلاک یا زنجیر وحلقه انجام میدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش که علایم پسره شما کدوم جنسیت رو میخواستین که اولا انشالا سالم وصالح باشه ویارتون چی تهوع صبحگاهی ...

من اصلا تحوع صبحگاهی ندارم فقط بعضی وقتا بعد از خوردن غذا یکم حالم بد میشه اونم بعد از ده دقیقه خوب میشم....خودم عاشق دختر هستم ولی علائم پسر دارم بازم هرچی خدابخواد همون باشه من راضیم به رضای خدااااا

من اصلا تحوع صبحگاهی ندارم فقط بعضی وقتا بعد از خوردن غذا یکم حالم بد میشه اونم بعد از ده دقیقه خوب ...

انشالا سالم بعدشم هرچی میخواین بشه منم یه دختر دارم شوهرم وخانوادش پسرهم میخواستن رژیم گرفتیمو اقدام کردیم وتا جنسیت معلوم شه خودمو هلاک کردم تو تاپیک ها تعیین جنسیت

انشالا سالم بعدشم هرچی میخواین بشه منم یه دختر دارم شوهرم وخانوادش پسرهم میخواستن رژیم گرفتیمو اقدام ...

ولی انصافا هیچی دختر نمیشه واقعا دختر یه فرشتس😍خاله ی من ی دختر داره ۸ ماهه من میمیرم برااااااش ولی شوهر خالم قبل دیدن بچش فوت کرددعا میکردم بچه منم دختر باشه باهم باشن اون تنها نباشه مثل خواهر باشن باهم دیگه

ولی انصافا هیچی دختر نمیشه واقعا دختر یه فرشتس😍خاله ی من ی دختر داره ۸ ماهه من میمیرم برااااااش ولی ...

خدا بیامرزدشون عزیزم خدا بچه های هردوتونو حفظ کنه ولی خب دست خداس دیگه هرچی صلاح بدونه همون میشه ولی واقعا دختر ماهه ماه خونه بی دختر خیییلی بی روحه من الان که باردارم فکر میکنم ده تا بجه هم بیارما نمیتونم اندازه دخترم دوسش داشته باشم ازبس که مهربونه و همدممه حتی یه لحظه ناراحت باشم میفهمه مریض باشم دست وپاشو گم میکنه الان میگم بهش خسته شدم از دستت چرا تازگیا اینقد اذیت میکنی به خدا برگشته میگه نه مامانی تو حامله ای اونطور فکر میکنی و زود خسته میشی فوری دلمو به دست میاره کوچکترین دادی سرش میزنم ها بعدش بد پشیمون میشم هی میگم خدایا لیاقت داشته باشم همچین گلی بهم دادی اسمشم سوگله آخه

خدا بیامرزدشون عزیزم خدا بچه های هردوتونو حفظ کنه ولی خب دست خداس دیگه هرچی صلاح بدونه همون میشه ولی ...

ای جان دلم😍😍😍خدا برات حفظش کنه هم سوگل خانوم رو هم تو دلیت رو...واقعا بچه ی دختر همدم مادرشه

ای جان دلم😍😍😍خدا برات حفظش کنه هم سوگل خانوم رو هم تو دلیت رو...واقعا بچه ی دختر همدم مادرشه

مرسی از دعای قشنگت گلم خدا شما  و نی نی رم برای هم نگه داره وسالم وسلامت بیاد بغلت ولی جنسیتش معلوم شد خبر بده خوشحال میشم