2777
2789

پنج ساله ازدواج کردم یه نوزاد یه ساله هم دارم همون سالی که باهمسرم اشنا شدم بنا به دلایلی سه تااز  دندونای جلوم رو روکش کزدم که این موضوع رو ازش پتهان کزدم.همش میخاستم بگم ولی خجالت میکشیدم میترسیدم که مسخره کنه وهمش سرم بزنع یا بگه چرا نگفتی.حالا عفونت کزدن زیراش  دندونه اصلی خودم هم پ سیده کناریش خودش ازدکتر وقت گزفته که برم نشون یدم ولی میخلم گم بهش چون میخام عوض کنم کلا  شکلش اصلا خوب نیست طبیعی نیست.نمیدونم چیکار کنم چجو بهش بگم چی بگم.یا اصلا نگم ومخفیانه عوضش کنم بگم کامپوزست گردم .دندنامم با یه جلسه خوب نمیشه که با دکتر مشورت کردم یکی دوماهی کار داره ترخدا یه چیزی بگین.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دغدغه ات تو حلقم بگو بابا مگ چیه 

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        

یا خدا چ سخت میگیررررریییییی😨😨😨😯😯😯 اختیار دندونای خودتو داری ... 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

بگو قبل ازدواج کردم مال چندسال قبل بعد ب دکترت بگو ب اون چ ربطی داره بگی

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین

وای چقد شوهر سالاری تو سایت موج میزند 

دورو اطراف من همه دارن شوهرشون رو قورت میدن 

زن پسر خالم ازش ۲۰تومن گرفت رقت دندوناش رو درس کرد همشون عجق وجق 

تو اصلااااااااا کار بدی نکردی که وا 

من ایجور مواقع خیلی راحت انگاری چیز مهمی نیست در حال انجام دادن کاری میگم

#زن ناموس نیست    در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا، سرها بریده بینی، بی‌جرم و بی‌جنایت.

میتونی نگی

برو درستش کن

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا