2777
2789

خوب خانوما همه میدونید خیلی کم موکت استفاده میشه این روزا و ثابت نگه داشتن فرش ها روی سرامیک و پارکت و... شده دغدغه ،،

من برای ثابت نگه داشتن فرشام روش های مختلفی امتحان کردم مثلا ترمز فرش چسبی :خوب این مورد خیلی خیلی خوبه و نمیذاره فرش یه سانتی از جاش تکون بخوره ،قیمتشم کمه  و به فرشم اسیب نمیزنه ،اما ایرادش اینه هر وقت بخوای مثلا خونه تکونی کنی و فرش رو بکنی دیگه قابل استفاده نیس و باید بشینی از زمین بکنیش که واقعا سخته چون حالا حالا ها کنده نمیشه 

دومی ترمز فرش گیره ایه :اینم خوبه اما زورش به فرش نمیرسه ،تازه به فرشم اسیب میزنه و رد کمی روی سرامیک میذاره که باید تمیزش کنی قیمتش از قبلی یه کوچولو بیشتره ولی من کلا راضی نبودم ازش و بیشتر به درد پادری میخوره 

سومی ترمز فرش متریه:اینم خوب و کاربردیه اما به مرور  زمان کاراییش رو از دست میده و فرش در حد ۵سانت از جاش تکون میخوره قیمتشم خوبه اما ایرادش اینه از روی فرش که راه میری زیر پات احساس میشه

چسب حرارتی هم مزخرفه نگیدش به فرش و سرامیک هم اسیب میزنه

در ضمن فرش های ماشینی جدید که نوار چرم زیرشون دارن میدونم کم تکون میخورن اما بازم ثابت ثابت نمیمونه فرش

اینا تجربه من از استفاده این چند مدل ترمز فرشه حالا شما بگید چکار میکنید فرشا تکون نخورن منم ایده بگیرم  

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 

موکت پهن میکنم😂💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

من که مبلا روی فرشن یخورده 

ولی اصلا دیگه تکون نمیخوره 

دلیل ندارد بـہ توفکر کنم تو ناخوآگاه در ذهن منی...برای حل شدن مشکلاتمون یه صلوات مهمونم کنید...مامان جون نمیخوای بیایی تو دلم نمیخوای منم حس مادر شدنو بچشم چشم انتظارتم عزیزمادر بیا و سوپرایزم کن بیا و تنهایامو جبران کن بیا همدمم شو بیا که پا به پای هم بچگی کنیم اگه من بچگی نکردم با هم دیگه جبران کنیم اگه حس مادر و دختریو نچشیدم بیا منو تو با هم بچشیم منتظرتم عشق کوچولوی من💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که مبلا روی فرشن یخورده  ولی اصلا دیگه تکون نمیخوره

نه من خونم خیلی بزرگه فرشا وسط خونن بیشتر جنبه تزئنی داره پدرم دراومده از بس همه چی رو امتحان کردم

راستش من تا حالا دغدغه م نبود خیلیم تکون نمیخورن  ولی هروقت میبینم جابجا شده به همسرم میگم درس ...

پ همون شوهرت درست میکنه دغدغه نشده برات