2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 47 پست
خب نمیشه  ک من پیادم اون با ماشین برم جلو شرکت اون زودتر از من خونه میرسه عصبی میشه .میخام برم ...

خب حداقل يه خوردني چيزي ببر يه چيو بهونه كن مردا ب نظر من نبايد بفهمن داري كنترلشون ميكني عصباني ميشن لج ميكنن

هی میگم لایک نکن باز لایک میکنی؟❗️لایک نکن 🚷

سلام دوسی خوبی؟ 😘

عزیزم حرص نخور آخه بریم در شرکت ببینی سوارشون کرده بازم یه بهونه میاره میگه خب داشتم میرفتم خونه دیگه نمیشد بگم نه،

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگاری شوهرت کم روئه و نمیتونه نه بگه و هول شده گفته قربونتون برم😆ولی زیر نظرش بگیر 😎بمنم خبر بده

دقیقااااا رو نه گفتن خیلی کم روعه .امکان داره اینطور باشه خودمم بهش بگم  میخواد بگه یادم نیس هول شدم و این حرفا .میرم دنبالش سوار ماشین ک شدم الکی به یه نفر زنگ میزنم وانمو میکنم طرف پسره مثلا از دیوار اگهی دیدم زنگ زدم اخرش میگم قربونتون بشم ببینم عکس العملشو.درخواست دوستی بده پیام بده بهم عصر بهت خبر میدم

ایشالله هیچوقت غم تو زندگیتون نباشه
سلام دوسی خوبی؟ 😘 عزیزم حرص نخور آخه بریم در شرکت ببینی سوارشون کرده بازم یه بهونه میاره میگه خب د ...

سلام عزیزم بخدا دارم دغ میکنممممم اولین بارش بود نمیدونم چیکار کنم من خیلی روش غیرتی ام

خب حداقل يه خوردني چيزي ببر يه چيو بهونه كن مردا ب نظر من نبايد بفهمن داري كنترلشون ميكني عصباني ميش ...

اخه چی مثلا ناهر گذاشتم براش برده درضمن متاسفانه شرکت تا خونمون ۱۰ دیقه راهه میگه خب داشتم میومدم دیگه

اخه چی مثلا ناهر گذاشتم براش برده درضمن متاسفانه شرکت تا خونمون ۱۰ دیقه راهه میگه خب داشتم میومدم دی ...

یه جوری برو نبیندت. بعدشم برو خونه بگو کار داشتم خرید داشتم

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
قربان شما مثلا میگف یه چیزی  رفتار هاش عادی نیس شایدم از سادگیشه بنده خدا خودت بهتر میشناسیش د ...

اره خیلی سادس ن گفتنم براش خیلی سختهههه .اخه زنای پررو چیکار ب شوهر من دارید اخه بیشورا

اخه چی مثلا ناهر گذاشتم براش برده درضمن متاسفانه شرکت تا خونمون ۱۰ دیقه راهه میگه خب داشتم میومدم دی ...

گل ببر نمدونم 😂 بگو دلم برات تنگ شدع بود 🤦🏼‍♀️

هی میگم لایک نکن باز لایک میکنی؟❗️لایک نکن 🚷