2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 47 پست
نه والا منم میگم قربانت یا فدات ولی نمیگیم قربونت بشم یا حتی قربونت  اینا خیلی صممی هیتن بر ...

دقیقااااا همینکارو میکنم .اگه سوار نکرده بود چی؟خالی بود ماشین چیکارکنم؟

ایشالله هیچوقت غم تو زندگیتون نباشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عوضياي حماال

بخدا من اصلا به مردا نگاه هم نمیکنم .اخه چرا دست تکون میدن بعد هم آشناییت میدم زنرو نگا گفته شماره بده 

صب از پشت گوشی یکم صداشو شنیدم خیلی لوس حرف زد

به نظرم پیش میاد حالا گفته قربونتون بشم اینو بیخیال .اما اون خیلی پررو بوده که هم گفته شماره بده هم ...

خداروشکر شوهرم گوشیش خرابه  گوشیش خونس سیمکارتشم دست منه

بخدا من اصلا به مردا نگاه هم نمیکنم .اخه چرا دست تکون میدن بعد هم آشناییت میدم زنرو نگا گفته شماره ب ...

اره ديگه كرم داره وگرنه شماره دادن چكاريه

هی میگم لایک نکن باز لایک میکنی؟❗️لایک نکن 🚷
سعی کن کاری نکنی فقط یه مدت حواست بهش بیشتر باشه فقط بو نبره که باز مخفی کاریش بیشتر میشه شایدم واقع ...

اره حواسم هس .به نفعشه بی منظور گفته باشه😡😡😡😡😡

سلام عزیزم بخدا دارم دغ میکنممممم اولین بارش بود نمیدونم چیکار کنم من خیلی روش غیرتی ام

حالا یه دو سه روز باهاش سر سنگین باش خودش متوجه رفتارش میشه ، اقدم حرص نخور، اگه جای من بودی که شوهرت مرتب ارتباط تلفنی با دانشجوهاش داشت دیگه چیکار میکردی 😒

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
خداروشکر شوهرم گوشیش خرابه  گوشیش خونس سیمکارتشم دست منه

هم سیم کارت دستته هم گوشی دیگه نگرانی نداره که اگه چیزی باشه زود متوجه میشی چون قراری هم باشه اول و اخر تلفن یا پیام به همدیگه میفرستن 

هم سیم کارت دستته هم گوشی دیگه نگرانی نداره که اگه چیزی باشه زود متوجه میشی چون قراری هم باشه اول و ...

اسم دختره رو سیو کردم نهتو واتساپ هس نه تلگرام .میدونی چطوری بفهمم ک تو اینستا هس یا نه؟

اسم دختره رو سیو کردم نهتو واتساپ هس نه تلگرام .میدونی چطوری بفهمم ک تو اینستا هس یا نه؟

همون موقع که اسمشو سیو کردی اگه اینستا داشته باشه برات اعلان میاد که مثلا فلان مخاطب با فلان اسم اینستا توی اینستاست