2777
2789
عنوان

یه دنیا دلم گرفته

160 بازدید | 21 پست

سلام خانوما اومدم درددل میدونین من چند ماه پیش،سقط کردم تو ۲۰هفته حسابی دلم گرفته دوتا از فامیلا که با من بودن زایمان کردن 

یه لحڟه دلم ترکید از نبودن بچم ولی بازم خدایا شکرت 

میخوام اقدام کنم اگر خدا بخواد میشع با دلای پاکتون دعام کنین 

دوتا بارداری قبلی سخت بوده وناتموم 

میشه دعام کنین اگر خدا صلاح میدونه بهم بچه سالم بده شوهرم گناه داره بچه که میبینه قند تودلش اب میشه ولی جلوی من مراعات میکنه 

دلم داره میترکه اگر دوست داشتی دعام کن❤

۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘

انشالله یه بچه تپل مپل ساااااالم بدنیاااا بیاری

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون گلم توکل به خدا ودعای شما دوستام❤

۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘

ممنون عزیزم😘

ان شاالله ک به زودی صحیح و سلامت نی نی تو بغل کنی میشه بگی چرا تو ۲۰هفته سقط شد؟

بخاطر مشکل قلبی سقط جنین قانونی بود

عزیزم غصه نخور خواهرمنم 3تا سقط داشت بعدش با استراحت تونست بارداریشو تموم کنه و یه پسر خوشگل تپلی به دنیا بیاره

ان شاالله شمام استراحت کنی بعدی حتما به سلامت ب دنیا میاد

هرکس به طریقی دل مامیشکند،بیگانه جدادوست جدامیشکند😔😔😔
عزیزم انشالله که هرچه زودتر دامنت سبز بشه و یه نی نی سالم بیاد تو بغلت 

ممنونم عزیزم انشالله

عزیزم توروخدا بعد سقط انقدر زود باردار نشین میدونین سقط چه صدمه ی بدی به ادم میزنه حداقل یسال صبر کن به خودت برس.به این فکر نکن که هرچی زودتر بچه دار شی یسال دیرتر چیزی نمیشه.ولی به ۲۰ سال دیگه به زمان میان سالیتم فکر کن که داغون میشی با این سقط و بارداری های مکرر.سلامتیت اولویت داره به هرچیزی

کاربر خانم هستم.

انشالله که نی نی گیرت میاد و از بودنش همیشه شکر گذار خدا میشی

انشالله من همه جوره شاکر خداهستم کاش بشه که هرلحظه ممنونش باشم