2777
2789
عنوان

یه دنیا دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 21 پست
عزیزم غصه نخور خواهرمنم 3تا سقط داشت بعدش با استراحت تونست بارداریشو تموم کنه و یه پسر خوشگل تپلی به ...

توکل به خدا انشالله

۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم توروخدا بعد سقط انقدر زود باردار نشین میدونین سقط چه صدمه ی بدی به ادم میزنه حداقل یسال صبر کن ...

من مجبورم بخاطر شرایط،پزشکیم ویه لوله داشتنم بعدم من بارداری اولم خارج رحم بوده که پزشک گفت سقط محیوب نمیشه

۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘
من باردارم اینا رو ک میشنونم همش استرس میگیرم 

ای بابا خواهر من اگر به حات بودم اول که کلا نینی سایت نمیومدم بعدم گوشیو تعطیل میکردم انشالله تودلیت بیاد بغلت به سلامتی ودل خوش

فک نمیکردم مجبور بشم بعد سه چهار ماه اقدام کنم صحبتم کرده بودم برای ۴سال دیگه باردار شم ولی دکترا میگن باید زودتر اقدام کنم

انشالله که همیشه در سلامت کامل باشی عزیزم🌹🌹

ممنون گلم عزیزی😘