2777
2789
عنوان

دیه تصادف

| مشاهده متن کامل بحث + 2676 بازدید | 38 پست
شما چه خسارتای خورده بودی برگه ای من پلمپ بود😑چیزی دستم ندادن

عزیزم بالا گفتم  

من الان درست شش ماهه ولی باز جاش مونده رو صورتم و دستام برا من بیشترش زیبایی بود

خدایا دوازده سال کم نیستا با خانواده شوهر تو یه خونه زندگی کنی...😣دوستان برا خونه دار شدن.. مستقل شدن منم میشه ی صلوات بفرستین😘منم دلم میخواد  مث همه خانوم خونه خودم باشم خدااایااا مگه خواستم زیادیه

خدایا دوازده سال کم نیستا با خانواده شوهر تو یه خونه زندگی کنی...😣دوستان برا خونه دار شدن.. مستقل شدن منم میشه ی صلوات بفرستین😘منم دلم میخواد  مث همه خانوم خونه خودم باشم خدااایااا مگه خواستم زیادیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بالا گفتم   من الان درست شش ماهه ولی باز جاش مونده رو صورتم و دستام برا من بیشترش زیبایی ...

نه نوع اسیبت منظورم بود منم زیبایی بود همش 3تا دندون جلوم با پارگی لب شکستگی فک بالام چنتا کبودی 26 درصد دیه ش زیاده که 

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂
شما چه خسارتای خورده بودی برگه ای من پلمپ بود😑چیزی دستم ندادن

عکسشو ببین عزیزم بعد گذشت شش ماه بازم جاش مونده یبارم لیزر کردم چهار باری هم کرم سیکالیفت فرانسه ای استفاده کردم ولی باز زیاد تغییری نکرده😣

اخی چه بد جایه بخیه س؟ 

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂
نه نوع اسیبت منظورم بود منم زیبایی بود همش 3تا دندون جلوم با پارگی لب شکستگی فک بالام چنتا کبودی 26 ...

شما کدوم شهرین؟؟

آره فک کنم ۲۶در صد بود نزدیکای ۸۶میلیون 

حالا تا ندن مشخص نمیشه برا شوهرمم دو درصد نوشتن اونم کمرش خراشیدگی داشت

بله میدن من راننده مقصر بودم ولی به خودمم دیه تعلق گرفت  واسه مقصر بودنش هم دادگاه باید بره ج ...

شما پزشکی قانونی هم رفتی؟ میدونین برای آسیب هایی که نوشتم تقریبا چقد دیه میدن؟ چقد طول میکشه ؟ 

آخر عزیزم  پزشکی قانونی رفتی؟ چند درصد تعلق گرفت؟

هنوز نمیدونم فک کنم دادگاه مقدار دیه مو مشخص میکنه دندون نامزدت دقیقا چی شد

گویا ماشین نقض فنی داشته، تو جاده میزنن به تیر برق 

یه چیزایی میدونم خب این موضوع میتونه مربوط به بیمه بدنه باشه بیمه شحص ثالث به طرف مقابل و خسارت های جانی تعلق میگره برای درس کردن ماشین از بیمه بدنه باید استفاده کنه از مبلغ دیه ک ماه حرام ۴۴۰ میلیونه گواهی نام اگه جدید باشه از مبلغ کم میکنن خلاصه درصد. و اینا میگیرن ممکنه مثلا بگن مثلا چند  درصد دیه رو شما باید پرداخت کنین میتونین زنگ بزنین از کارشناسا بپرسین هربیمه ای ک هست شماره موبایل نماینده روش نوشته زنگ بزنبن شماره شعبه رو بگیرین بعد با واحد خسارت تماس بگیرن و ازشون بپرسین

اخی چه بد جایه بخیه س؟ 

آره گلم  با این ک بخیه زیبایی زده بودن بازم جاش موند

شما کدوم شهرین؟؟ آره فک کنم ۲۶در صد بود نزدیکای ۸۶میلیون  حالا تا ندن مشخص نمیشه برا شوهرمم د ...

فقط خراشیدگی داشت شوهرت؟ 

وقتی بری دادگاه رای نهایی میدن بیمه تا 20روز حتما باید دیه رو پرداخت کنه نکنه به ازای هر روز باید خسارت بده حواستون باشه من شاغلم بودم واسه اونم میخوام اقدام کنم

یه چیزایی میدونم خب این موضوع میتونه مربوط به بیمه بدنه باشه بیمه شحص ثالث به طرف مقابل و خسارت های ...

دیه ماه حرام فقط واسه فوته

واسه دیه شخص زنده همون مثل ماهای دیگه است

ما هم ماه حرام بود فک کردیم دیه متفاوته که گفتن فقط واسه فوت تاثیر داره

مقصر هم که باشی چن ساله دیگه راننده هم بهش تعلق می گیره حسارت این بند واصلاح کردن قبلن نمی دادن

بعد معرفی میشی دادگاه یه جریمه می شی که همون تایم پرداخت کنی فک کنم 30 درصد بهت تخفیف می خوره

[QUOTE=148172593]فقط خراشیدگی داشت شوهرت؟  وقتی بری دادگاه رای نهایی میدن بیمه تا 20روز حتما باید دیه رو پرداخت ...[/QUOTE

آره خداروشکر شوهرم چیزیش نشده بود زیاد 

فقط کمرش ساییدگی داشت وخراش   ولی من کلن بیهوش شده بودم که تا امبولانس بیاد شوهرم از اتوبوس کشیده بود بیرون.... شاغلی یعنی چجوری میخوایی اقدام کنی؟؟شما چن وقته تصادف کردین