الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بالاخره ی پارک که میشه رفت یا تو آپارتمان یا تو حیاط
نه عزیزم پارک نرو الان دختر جاریم بیمارستان بستریه دو سال و نیمشهو نرید خواهشا. بچه ها که متوجه نیستن به همه جا دست میزنن. حتی تو پارکینگتون از کجا میدونید همسایه ها بیمار نیستن همه که علائم ندارن. بیشتر مراقب خودتون باشید بچه هم بی سه چرخه و چهار چرخه بزرگ میشه مطمئن باش.
ماشینه دستش من فلزی گرفتم چون پلاستیکی بنظرم اصلا مقاومت نداره.تا ک نمیشه ولی درمیاد هروقت بخوای ی حالت دکمه داره میزنی درمیادش.موتورشم ن دسته نداره خودش باید پدال بزنه و راه بره ک هنوز پاهاش نمیرسه فک کنم س سال به بالاست
انقدر که بیرون درنمیایم یه وقتی میریم یه جای خلوت یکم پیاده روی کنیم دخترم فقط میدوه عمرا بذاره سوار ...
دقیقا عینه ما البته باغ پدرشوهرم اینا میریم اما بیشتر دوست داره بدو بدو کنه چون کفشاش براش جذاب تره. طفلی بچه ها مون. خیلی دلم میسوزه اما چاره چیه باید مراقب بود.