2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای پسرم از این موتور سه چرخه ها خریدممم  پدال هم داره ولی هنوز زورش نمیرسه رکاب بزنه‌ . بیرون نمیبرمش تو خونهه باهاش سرگرمه خیلی خوبه. 

پسرم ۲ سال ۳ ماهشه

❤یه پسر دارم شاه نداره❤
دقیقا عینه ما البته باغ پدرشوهرم اینا میریم اما بیشتر دوست داره بدو بدو کنه چون کفشاش براش جذاب تره. ...

اره منم.وقتی یکی میگه بسه تا کی رعایت کنیم ما که درمیایم بیرون انقدر حرص میخورم.میگم اینکه بچه های ما این دوران از زندگیشون که باید کلا به بازی و توپارک و شهربازی و اینا بگذره خونه نشین شدن مقصرش شماها هستید..مطمئنا تاثیر منفی تو آیندشون هم داره.ما خودمون افسرده شدیم وای به حال بچه ها

نه عزیزم پارک نرو الان دختر جاریم بیمارستان بستریه دو سال و نیمشهو نرید خواهشا. بچه ها که متوجه نیست ...

آخ آره دختر من هم به گل و گیاه دست میزنه

و اصرار و گریه 

ولی مگه آفتاب کرونا رو از بین نمیبره

من برای دخترم یک سال و نیمش ک شد ازین سه چرخه های بدون پایه خریدم،مخصوص بچه های یک تا سه سال هستش،تو ...

سه چرخه های بدون پایه؟

از کجا خریدین

میتونید لینکش رو بذارید ببینم یا عکسش رو؟

مرسی عزیزم  زحمت شد مبارکش باشه و ب شادی استفاده کنه کمربند نداره؟ تو ماشین جا میشه؟

ممنون عزيزم

كمربند هم داره

گفتم دختر من سه سالشه كه براش اندازه بود

براي بچه كوچيكتر بزرگ ميشه اين چرخ