2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس چجوری بچه حوصله اش سر نمیره چند وقتشه

یک سالو نیم تازه زایمانم کردم همش خونم.. دیگه از بیکاری میخوابه 

😍😍😍😍زندگی هرگز نمی تواند کامل باشد                               اما همیشه می تواند زیبا باشد!😍😍😍😍
یعنی عصاییه؟ تکه تکه و جمع میشه  تو ماشین هم جا میشه؟

تکه تکه ن میره تو خودش نیم متری میشه

😍😍😍😍زندگی هرگز نمی تواند کامل باشد                               اما همیشه می تواند زیبا باشد!😍😍😍😍
بالاخره ی پارک که میشه رفت یا تو آپارتمان یا تو حیاط

نه عزیزم پارک نرو الان دختر جاریم بیمارستان بستریه دو سال و نیمشهو نرید خواهشا. بچه ها که متوجه نیستن به همه جا دست میزنن. حتی تو پارکینگتون از کجا میدونید همسایه ها بیمار نیستن همه که علائم ندارن. بیشتر مراقب خودتون باشید بچه هم بی سه چرخه و چهار چرخه بزرگ میشه مطمئن باش.

دسته اش تا میشه؟ سه چرخه ست یا ماشینه؟

ماشینه دستش من فلزی گرفتم چون پلاستیکی بنظرم اصلا مقاومت نداره.تا ک نمیشه ولی درمیاد هروقت بخوای ی حالت دکمه داره میزنی درمیادش.موتورشم ن دسته نداره خودش باید پدال بزنه و راه بره ک هنوز پاهاش نمیرسه فک کنم س سال به بالاست

ماشالله زنده باشه چند وقتشه

سلامت باشی گلم همچنین کوچولوی شما

15 ماهشه😁

یه بار بردیمش اسباب بازی فروشی واسش موتور بخریم.اسکوتر خواست.البته اسکوترش4 چرخه میتونه ازش استفاده کنه

کلا با چیزی که واسه بازی باهاش بخواد بشینه مخالفه

آخی دوتا نی نی دارید؟ به سلامتی چه زود بادار شدید دومی رو دلم دوتا دختر میخاود کاش منم باردار بش ...

ناخواسته بود اتفاقا دومیم دختره

انقدر که بیرون درنمیایم یه وقتی میریم یه جای خلوت یکم پیاده روی کنیم دخترم فقط میدوه عمرا بذاره سوار ...

دقیقا عینه ما البته باغ پدرشوهرم اینا میریم اما بیشتر دوست داره بدو بدو کنه چون کفشاش براش جذاب تره. طفلی بچه ها مون. خیلی دلم میسوزه اما چاره چیه باید مراقب بود.