2777
2789

سلام

من شاغلم و طی دوازده سال زندگی با هر سیاستی که فکرشو بکنین نتونستم ازش کمک بگیرم تو کارای خونه. بعضی وقتا با دوتا بچه خیلی خسته میشم

دیدم بعضی آقایون رو تو خونه انقد خوب به خانموشون کمک میکنن با اینکه خانومشون شاغل نیست. میخوام بدونم رمز موفقیت این خانم ها چیه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خرش کن😊

💜مهدی جان💜       اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من، دل من داند و من دانم و دل داند و من...              همسر خوب و وفادارم این را بدان که تمام وجود من در تو خلاصه شده است.سایه ات مستدام حضرت یار💑

خودتو بزن به مریضی ....مردا که ببینن زنشون مث فرفره کار میکنن و میرن بیرون دست به هیچی نمیزنن

خدایا کمکم کن دوران بارداری راحت و زایمان راحتتر و لذت بخشی داشته باشم 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

رمز موفقیتشون یه مادرشوهر باشعوره که همچین پسری رو بزرگ کرده

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡