2777
2789
عنوان

آهای کسانی که شوهرتون اهل کار کردن تو خونه نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 32 پست

اگه مادرشوهرت تنبل باشه شوهرت کاریه تو خونه😊

💜مهدی جان💜       اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من، دل من داند و من دانم و دل داند و من...              همسر خوب و وفادارم این را بدان که تمام وجود من در تو خلاصه شده است.سایه ات مستدام حضرت یار💑

خدا خیر بده مادرشونو

این اخلاقشو از ایشون یاد گرفته

ذاتیه

ولی شما هر از گاهی میتونید با کلام خوش ازش کمک بگیرید

مثلا عزیزم میشه لطفا سالادرو شما درست کنید ، وقتی درست میکنی خوشمزه تر میشه

مردها با کلام خوش زود راه میان با آدم

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شوهر من خیلی فهمیده و عاقل هست ولی کار خونه انجام نمیده چون کارش خیلی سخته تو بیرون ،و اینکه بهش یاد ندادن همیشه براش اوردن خورده ،فقط تشکر میکنه منم شاغلم ولی خب گاهی که میبینه زحمتام زیاد شده بهم میگه ولش کن خودتو خسته نکن یا کمک برام میگیره

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃

ببین من همسرم تو خونه خیلی کمکم میکنه ولی خودم تلاشی تو این زمینه نکردم خودش این مدلیه یجورایی مادرشوهرم این جوری پسراشو تربیت کرده که کار خونه فقط واسع زن خونه نیست واسه هر دو نفره

من یکی از همون خانومام☺ ولی من کار خاصی نکردم خودش این مدلیه خیلی کمک میکنه مخصوصا تو مهمونیا پابه پام کار میکنه به طوری که مردا صداشون درمیاد میگن بشین بابا زنای ما یاد میگیرن بعد مارو بیچاره میکنن🤣🤣🤣🤣🤣

گاهی اوقات باید از کنار اونایی که با محبت هار کردی بگذری و بگی"چخه"🙂

بستگی داره دوران مجردیشون چطور بزرگ شده باشن.  شوهر من هم نه تنها اهل کار کردن نیست بلکه اگر مردی هم کار کنه براش عجیبه.  مثلا یه بار دوران عقد اومده بود خونمون بعد برادرم ظرف میوه ها رو جمع کرد.  شوهرم خیلی تعجب کرد به من گفت چرا تو جمع نمیکنی داداشت که نباید جمع کنه

خدایا شکرت🙏

من یکی از همون خانومام☺ ولی من کار خاصی نکردم خودش این مدلیه خیلی کمک میکنه مخصوصا تو مهمونیا پابه پ ...

خداروشکر شوهر منم همینه.وقتی مهمون میاد ک دیگه خییییلیییی

💜مهدی جان💜       اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من، دل من داند و من دانم و دل داند و من...              همسر خوب و وفادارم این را بدان که تمام وجود من در تو خلاصه شده است.سایه ات مستدام حضرت یار💑

نمیشه تغیرش داد 

تربیتشون اینجوریه..مثلا مادر شوهر همه کاری از پدر شوهرم میکشه 

ولی بچه‌ها ش نه خسته میشن😒

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه

یا علی دل همه پره  

ولی من خدایی خسته میشم

از هر زبونی هم بگین استفاده کردم ولی بعضی وقتا از خستگی عصبی میشم و دلخور

به قول شماها به نظرم خیلی ربط داره به تربیت مادر

یه وقتایی چی بشه مثلا من رو به موت باشم بخواد یه کاری کنه مادرش که ببینه میگه الهی بمیرم برات مادر اگه من پا داشتم دست داشتم تو الان مجبور نمیشدی کار کنی...

خداروشکر شوهر منم همینه.وقتی مهمون میاد ک دیگه خییییلیییی

خیلی خوبه اینجوری اینا برمیگرده به تربیتشون برادرشوهرامم دقیقا همینجورین خیلی به زناشون کمک میکنن ولی خواهرشوهرام افتضاح تنبلن😑وقتی میبینن برادراشون انقد کارین اینا حرص میخورن🤣🤣🤣

گاهی اوقات باید از کنار اونایی که با محبت هار کردی بگذری و بگی"چخه"🙂