2777
2789
عنوان

لطفا درمورد وزن جنین راهنماییم کنید.

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 33 پست
من زیاد وزن اضافه نکردم تا الان شاید ۶کیلو اضافه کردم بنظرتون دوماه اخر وزن منو جنین اضافه میشه  ...

آره قرص ویتامین بخور دکتر به من داده بود البته الان دیگه نمیخورم خودمم تغذیم خوبه دلستر و بستنی و کباب و آجیل و کلا چیزای پر کالری بخور من ماهی هم که اصلا قرص ویتامین نخوردم ۳ کیلو اضافه کردم🤕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ۴ کیلو به زبون اسونه .پیر ادم در میاد.سعی کن بچت همون نزدیک سه بشه کافیه

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
آره قرص ویتامین بخور دکتر به من داده بود البته الان دیگه نمیخورم خودمم تغذیم خوبه دلستر و بستنی و کب ...

مرغ نمیتونم بخورم خیلی بدم میاد.مجبورم بقیه چیزا روبخورم.ماهی مهمه چطوری پخته بشه ؟؟یا همینجوری سرخ کنم.دلستر هم فرق نداره چی باشه؟؟گاز دلستر ضررنداره

من کمرمم خیلی صدا میده وقتی به پشت دراز میکشم انگار مهره های کمرم صدا میده این مشکل جدی هست؟؟

اسیب جدی نیس اما بارداری ب کمر فشار میاره الانم معلوم نیس بعد زایمان مشخص میشه از طرفی بچه الان درحال تکامل اندام هاس و چیزی ک میخوری زیاد وزنش نمیده وقتی کامل شد تازه میزه تو فازوزت گیری

مرغ نمیتونم بخورم خیلی بدم میاد.مجبورم بقیه چیزا روبخورم.ماهی مهمه چطوری پخته بشه ؟؟یا همینجوری سرخ ...

ماهی خوبه ولی زیاده روی نکن چون ماهط دریا جیوه داره من بخار پزش میکنم . مرغ رو هم میتونی چرخ کنی بصورت شنسل بخوری . گوشت ماهیچه هم خوبه چرخ کن باهاش کباب درست کن نه دلستر ضرر نداره