2777
2789

سلام خانومای گل.

من توی ۲۸هفته هستم و وزن جنین۹۹۵گرم هست وشکمم هم بزرگ نشده خیلی میترسم بچه براش مشکلی پیش بیاد.میشه لطفا تجربیات واطلاعاتتونودراختیارم بزاریدکه چطوری این ۲ماه آخر رو وزن بچرو به۴کیلو برسونم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اولا که نیاز نیست بشه ۴ کیلو.وزنش این چند ماه بالا میره‌چیزای مقوی بخور.شیر ،بستنی، پسته ،موز، گوشت بدون چربی .کل وزن گیری بچه دو ماه اخره

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
قدم ۱۷۳ وزنم ۶۲کیلو

همسرتم مهمه!!!به استخوان بندی بچع هم هس ک بلند باشه چون بچه من همیشه از قاعدگیم ۲ هفته و چندروز جلوتر بود بعدم‌نگران نباش تا ۳کیلو بچه نرمالع بیاد دنیا بزرگ میشه!۴ کیلو شدن جز فشار ب خودت و‌لگنت و‌کمرت چیزی برات نمیاره چون ب دنیا بیاد وزن از دست میده

عزیزم اولا که نیاز نیست بشه ۴ کیلو.وزنش این چند ماه بالا میره‌چیزای مقوی بخور.شیر ،بستنی، پسته ،موز، ...

خب اینجوری اگر پیش برم موقع بدنیا اومدن ۲کیلو هم نمیشه بچه این خب بدهست که وزنش خیلی کم باشه

نه بابا بچه ماه های آخر سریع رشد میکنه خودت وزن اضافه میکنی؟ من تا الان ۱۳ کیلو زیاد کردم 😟

من زیاد وزن اضافه نکردم تا الان شاید ۶کیلو اضافه کردم بنظرتون دوماه اخر وزن منو جنین اضافه میشه 

تا هفت ماه وزن بچه یک کیلو هستش بهد اون جنین به سرعت وزن اضافه میکنه من به خاطر دوقلو داشتن هر دو هفته سونو میدادم تا پایان هفت ماه یک کیلو بودن اما تا 33 هفته 2250 یکیش و 2150 بودن اما مولتی ویتامین پریناتال هم بی تاثیر نیست

به سلامتی خانمی بیشترین وزن گیری جنین هفته های آخره نگران نباشید شیر و خرما قبل از خواب برنج و ماهیچه و مرغ سرخ شده میوه عصرانه انشاءالله به وزن دلخواه میرسه‌ پیشاپیش مبارکه قدمش برای منم دعا کن لحظه زایمانت

همسرتم مهمه!!!به استخوان بندی بچع هم هس ک بلند باشه چون بچه من همیشه از قاعدگیم ۲ هفته و چندروز ...

من کمرمم خیلی صدا میده وقتی به پشت دراز میکشم انگار مهره های کمرم صدا میده این مشکل جدی هست؟؟

خب اینجوری اگر پیش برم موقع بدنیا اومدن ۲کیلو هم نمیشه بچه این خب بدهست که وزنش خیلی کم باشه

گفتم که عزیزم . دو ماه اخر بچه وزن میگیره نگران نباش

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵