2777
2789
تو این مملکت ما والا پدر و مادرم درامد خوبی دارن هردوشون متوسط رو به بالا هستیم اما الان نمیتونیم هی ...

همه چی که مادیات نیست،

قناعت بزرگ ترین سرمایه است،

بچه هایی رو دیدم با کمترین و ساده ترین اسباب بازی ها بیشترین لذت ها رو میبرن ،ولی برعکسش بچه هایی که هر چی داشته باشن بازم کمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا چه حرفی من اینطور تربیتش میکنم مطمئن باش بزرگ شه انتخاب و به عهده خودش میذارم مثل پدر مادرم که نم ...

خوبه ک انتخابو ب عهده خودش بزاری 

من برده نبودم ولی همچین حسی ب همه بچه ها دارم البته شاید منظورمو درست نرسونده باشم 

-
عزیزم الان ژست روشنفکری گرفتن خیلی مد شده.مثل همه چیز دیگه.البته نفس های آخرسم هسنت این قبیل ژست ها ...

جالبه. شما تعیین تکلیف کردن در مورد خصوصی ترین مسایل یک خانواده رو حق خودتون میدونید و برای پدر و مادر ژست روشنفکری!! تازه فتوا میدید نفس چندمش! 

همه چی که پول و زیاده خواهی مادی نیست، قناعت بزرگ ترین سرمایه است، بچه هایی رو دیدم با کمترین و سا ...

من ب عنوان یک زن دلم نمیخاد کسیو وارد دنیا کنم ک عزیز دلم بشه همیشه نگرانش باشم نمیخام بچه ای داشته باشم ک با جامعه ی فاسدی ک داریم غرق در اعتیاد یا هر چی بشه نمیخام جوونی داشته باشم ک عاشق شه و شکست بخوره یا کم بیارع بخاد خودشو بکشه که تهش بگه چرا منو بدنیا اوردی نمیخام بچم بعدها بخاد بی پول و بی کار باشه

بستگی به اعتقاد آدما داره به حد زیادی و نوع دیدگاهشون.و آدما بشدت نون اعتقاداتشون رو میخورن و شما اس ...

سلامت باشی عزیزم،

ان شاالله خدا قبول کنه و باعث بشه کمی از گناه هام پاک شه

جالبه. شما تعیین تکلیف کردن در مورد خصوصی ترین مسایل یک خانواده رو حق خودتون میدونید و برای پدر و ما ...

ای با با.گلم چرا سر صبحی اعصابت خرده.قلاف کن عزیزم.شما اصلا بچه نیار.خواستی یکی بیار .نخواستی ده تا بیار.من خب بچه دوست دارم.و البته اینم بگم تک فرزندی عواقب اجتتماعی خوبی نداره خیلی.ولی خب شما رو هر فرمونی دوست داری بچرخ.یکی اعتقادشه دوست داره بچه اشو با تربیت و اصلا با هدف دینی بزرگ کنه.یکی نمیخواد بچه.تاپیک استاتر یه تاپیک صرفا توصیه ای بود.این حجم از عصبانیت رو من نمی فهمم.اون نفس آخرم که‌ گفتم.فتوا نیست.آرزوئه.آرزو ام بر جوانان عیب نیست

میدانی جذابیت کار خدا به چیست؟اینکه بخواهند نامت را خراب کنند و بعد نامت ترند اول جستجوی گوگل شود🌹کاش می گذاشتند گمنام بمانی.سر زبان ها افتادنت برایشان بد تمام می شود ای دلیل خلقت عالم 😍روحی لک فدا یا رسول الله❤یک روز ...شاید جمعه...حوالی عصر یا حتی صبح...نمیدانم....بیا سر زمانش حرفی نزنیم که دل خون است و جان خسته...اما میدانم...یک روز از کنار دیوار کعبه مردی خواهد آمد با ندای انا المهدی...آن روز تمام قناری ها آواز خوشی سر می دهند.و زمین...این زمین یخ زده ...بوی بهار می گیرد...و آن روز تمام عالم حسینیه می شود...وقتی پسر فاطمه به بغضی ۱۴۰۰ ساله می گوید..همانا جدم حسین را تشنه لب شهید کردند😔و بقیع ....آه بقیع...اللهم عجل لولیک الفرج
خوبه ک انتخابو ب عهده خودش بزاری  من برده نبودم ولی همچین حسی ب همه بچه ها دارم البته شاید منظ ...

صد در صد همچنین کاری میکنم بچه های الان نمیشه حتی یه لباس و بدون علاقه خودش تنش کرد بعد تفکرات خودم رو بهش زور کنم؟ اصلا نمیشه 

من به گفته همه روانشناس ها اون چه که درسته رو خودم انجام میدم خواه ناخواه بچه یاد میگیره بزرگ میشه با تفکراتش تطبیق میده بعد انتخاب میکنه. انشاءالله خدا همه بچه ها رو درپناه خودش حفظ کنه

بچه ام بیماره لطفاً برای سلامتیش صلوات بفرستید🙏لایک کنید منم براتون صلوات می‌فرستم به هر نیتی که دارید  
ای با با.گلم چرا سر صبحی اعصابت خرده.قلاف کن عزیزم.شما اصلا بچه نیار.خواستی یکی بیار .نخواستی ده تا ...

آرام باش عزیزم. من فقط دو خط جواب صحبت هاتون رو دادم. ایشالله به آرزوهاتون به حقتون برسید. موفق باشید و روز خوش