2777
2789
چرا بچه دار میشن🤔⁉️ این برام سواله شما ک بچه دار شدین بگین برا چی بچه دار میشین⁉️ قبلش ب این فک ...

من بچه دار شدم که نسل شیعه رو ادامه بده میخوام یاور امام زمان باشه 

بچه ام بیماره لطفاً برای سلامتیش صلوات بفرستید🙏لایک کنید منم براتون صلوات می‌فرستم به هر نیتی که دارید  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره خرج رو چی بدونیم

تو این مملکت ما والا پدر و مادرم درامد خوبی دارن هردوشون متوسط رو به بالا هستیم اما الان نمیتونیم هیچی پس انداز کنیم نوشابه شده ۸ تومن چار تا تیکه وسیله میخری از سوپری میشه ۱۰۰ تومن بعدا افتضاح تره چرا باید بچه هامونو بدبخت کنیم 

تجربه خودم هم هیت،خواهر برادر نعمته، بچه با بچه خوشه

آره کیف میکنن باهم دعوا هم دارن اما اصلا بدون هم طاقت نمیکنن

بچه ام بیماره لطفاً برای سلامتیش صلوات بفرستید🙏لایک کنید منم براتون صلوات می‌فرستم به هر نیتی که دارید  

من دیگه تحمل ندارم بازم پاره پوره بشم یه بار سزارین شدم با اینکه عمل سزارینم خوب بود عوارض نداشتم ولی میترسم دوباره همونجارو پاره کنن من بعد ۷ سال هنوزم حموم میرم جای سزارینمرو اروم میشورم درد ندارم ولی ترسوام اگه دوباره سزارینم کنن استرسم ده برابر میشه از طرفی هم الان که کرونا هست بیشتر میترسم درسته بچه داری سخته گرونیه و هزار جور دردسر ولی من فقط به سزارین فکر میکنم میترسم یه بار خوب بود میترسم بار دوم پاره پوره بشم دردسر بکشم 

من بچه دار شدم که نسل شیعه رو ادامه بده میخوام یاور امام زمان باشه 

عاو

تا حالا ب این فک کردی ممکنه اون نخواد اینطور باشه⁉️

چرا مادر پدرا فک میکنن بچشون باید اونطوری ک خودشون میخوان بشن در غیر این صورت باهاشون بد رفتار میکنن

من حس میکنم انگار برده گرفتن

-
چرا بچه دار میشن🤔⁉️ این برام سواله شما ک بچه دار شدین بگین برا چی بچه دار میشین⁉️ قبلش ب این فک ...

صورت مسئله رو پاک کنیم؟!

یامسئله رو به زیبایی حل کنیم؟

البته اولی راحت تره،اما نباید راحت طلب باشیم،

فرزند آوری همراه با تربیت درست،بهترین و اصلی ترین هدف یه خانوم هست و مطابق با میل ذاتی ماست

بستگی به اعتقاد آدما داره به حد زیادی و نوع دیدگاهشون.و آدما بشدت نون اعتقاداتشون رو میخورن و شما استاتر عزیز کارتون درسته.خدا حفظتون کنه.حضرت صاحب الزمان نگه دار شما و خانواده محترمتون

میدانی جذابیت کار خدا به چیست؟اینکه بخواهند نامت را خراب کنند و بعد نامت ترند اول جستجوی گوگل شود🌹کاش می گذاشتند گمنام بمانی.سر زبان ها افتادنت برایشان بد تمام می شود ای دلیل خلقت عالم 😍روحی لک فدا یا رسول الله❤یک روز ...شاید جمعه...حوالی عصر یا حتی صبح...نمیدانم....بیا سر زمانش حرفی نزنیم که دل خون است و جان خسته...اما میدانم...یک روز از کنار دیوار کعبه مردی خواهد آمد با ندای انا المهدی...آن روز تمام قناری ها آواز خوشی سر می دهند.و زمین...این زمین یخ زده ...بوی بهار می گیرد...و آن روز تمام عالم حسینیه می شود...وقتی پسر فاطمه به بغضی ۱۴۰۰ ساله می گوید..همانا جدم حسین را تشنه لب شهید کردند😔و بقیع ....آه بقیع...اللهم عجل لولیک الفرج
هر چیزی جای خودش رو داره

نظرات متفاوت و شرایط زندگی ها متفاوت تره. شما نمیتوانید یه نسخه رو برای همه زندگی ها بپیچید. در زندگی شما صدق می‌کنه؟ خوب بهش عمل کنید. دیگران هم همین کار رو میکنن. موفق باشید

عاو تا حالا ب این فک کردی ممکنه اون نخواد اینطور باشه⁉️ چرا مادر پدرا فک میکنن بچشون باید اونطوری ...

وا چه حرفی من اینطور تربیتش میکنم مطمئن باش بزرگ شه انتخاب و به عهده خودش میذارم مثل پدر مادرم که نماز نمیخوندن من خودم بزرگ شدم فهمیدم چی درسته. شما برده بودی فکر میکنی بچه های ما برده اند؟ والا من یه انسان آزاده بودم 

صورت مسئله رو پاک کنیم؟! یامسئله رو به زیبایی حل کنیم؟ البته اولی راحت تره، فرزند آوری همراه با ت ...

اگه بچتون با بقیه متفاوت باشه چی⁉️

بخاطر تفاوتش و حفظ آبروتون ب خودتون اجازه میدین بچه ۱۴ ساله تون بره ی شهر دیگه تو ی مغازه کار کنه و شب هم همونجا بخوابه⁉️

-

عزیزم الان ژست روشنفکری گرفتن خیلی مد شده.مثل همه چیز دیگه.البته نفس های آخرسم هسنت این قبیل ژست ها .دلت نگیره ها.طرف حساب همه ی ما خداست.مست هامون‌مجازیه ولی نتیجه های واقعی میده.

میدانی جذابیت کار خدا به چیست؟اینکه بخواهند نامت را خراب کنند و بعد نامت ترند اول جستجوی گوگل شود🌹کاش می گذاشتند گمنام بمانی.سر زبان ها افتادنت برایشان بد تمام می شود ای دلیل خلقت عالم 😍روحی لک فدا یا رسول الله❤یک روز ...شاید جمعه...حوالی عصر یا حتی صبح...نمیدانم....بیا سر زمانش حرفی نزنیم که دل خون است و جان خسته...اما میدانم...یک روز از کنار دیوار کعبه مردی خواهد آمد با ندای انا المهدی...آن روز تمام قناری ها آواز خوشی سر می دهند.و زمین...این زمین یخ زده ...بوی بهار می گیرد...و آن روز تمام عالم حسینیه می شود...وقتی پسر فاطمه به بغضی ۱۴۰۰ ساله می گوید..همانا جدم حسین را تشنه لب شهید کردند😔و بقیع ....آه بقیع...اللهم عجل لولیک الفرج