2777
2789

اول از همه اینو بگم ک خاهش میکنم قضاوت نکنید اومدم راهکار بگیرم کمکم کنید وکسی ک خوشش نمیاد مجبور نیس تو تاپیکم بیاد🤫واینک من چون خیلی عاجزم و دارم زجر میکشم ب اینجا پناه آوردم ب شما ها     خیلی سردر گمم  نمیخام زیاد حرفامد کش بدم کوتاه ومختصر میگم شما بگید چ خاکی بریزم رو سرم 

من الان یازده ساله ک ازدواج کردم و۲۶ سالمه و ی پسر ده ساله دارم من قبل اینک باشوهرم ازدواج کنم با پسر خالم ک ی سال ازم کوچیکتره خیلی همدیگرو دوست داشتیم البته من سنم کم بود و فقط دوستانه دوسش داشتم و در این مورد ب چیز دیگه ای فکر نمیکردم ی چیزایی بینمون بود نگاه هاومحبت هاو توجه های زیادی درسته پسر خالم ی سال ازم ک وچکتر بود ولی درک خیلی بالایی از خیلی چیزها داشت حتی از من بیشترولی من غرق در کودکی بودم و چیزی حالیم نبود اونموقع تااینک شوهرم اومد خاستگاری و من بی بهونه توعالم بچگیم قبول کردم بعد عقدمون ی سال نامزد موندیم چون سنم کم بودی روز ک خونه خالم مهمون بودیم متوجه رفتار خیلی سنگین وخشک پسر خالم شدم بهم بر خورداز دختر خالم پرسیدم با تمسخر گفت هیچی ولش کن زده ب سرش خر شده بعدا خودش خوب میش نتونستم این بی محلیشو تحمل کنم رفتم ازش پرسیدم خیلی جدی و عصبی با داد بهم گفت بگو ببینم کی مجبورت کرده با ی پیر مرد ازدواج کنی یعنی انقدر مجبوور بودی( آخ من ناپدری دارم این حرفش بخاطر این بود) من خشکم زد گفتم کسی مجبورم نکرده خودم خاستم چ ربطی ب تو داره ک برام قیافه میای ب توام باید جواب پس بدم یهو از جاش پرید ومحکم در اتاقو کوبیدورفت بیرون اونموقع نمیفهمیدم منظورشو چون واقعا ب چشم دوست بچگی وهمبازی میدیدمش چون باهم بزرگ شدیم روز عروسیمون هیچوقت یادم نمیره وقتی از تالار بیرون میومدم سوار ماشین شم ی لحظه زیر تور عروسی چشمم بهش خورد ازبس گریه کرده بودچشاش کاسه خون بود 

خیلی دراز شد ببخشید پست بعدی میذارم بقیشو لطفا صبر کنید

تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙  شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴     وزن شروع:۸۰.    وزن هدف:۷۰.   وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞     وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞  وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞   وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞     وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞   ۷۵🔓  ۷۰🔒   ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😒سر کاریه😆😆

.گفتم هی نپرسین امضام بخونی .من خاهر گوگوشم😁😁اون رفت من اومدم ینی اون رفت با یه کاربری دیگه بیاد 😂الان آوارس واس یه خط🙄خاهرای کوچیک لطفن انقد رو مخ خاهر بزرگا راه نرین .حرفشون گوش کنین وگرنه میزنه شل پلتون میکنه😄😄😈الانم اونو زدم کنار خودم آمدم😁آخه خط مال شوهر منه 

😞 اگه راهکار دادن به منم بگو

ولی عشق اول هیچ وقت فراموش نمیشه

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

من اونموقع هیچی از عشق پسرخالم حالیم نشد شاید باخودتون بگین ی پسر چهارده ساله بچست اون از عشق چی میفهمه یا تو دلتون بخندین بهم وفک کنید داستان میبافم ولی واااقعا واقعا اون بیشتر از سنش میفهمید خیلی درک بالایی داره خیلی خیلی بگذریم من بعدازدواجم واقعا عاشق شوهرم شدم ودوسش داشتم ولی دخالتهای بیجا وبیش از حد پدرش خیلی تو زندگیمون مشکل درست کرد و شوهرمم چون الویتش تو زندگی اول ازهمه پدرش بود و از هیچ حرفش نافرمانی نمیکرد حتی ب ناحق این رفته رفته عشق منو نسبت ب خودش کمرنگ کرد 

تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙  شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴     وزن شروع:۸۰.    وزن هدف:۷۰.   وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞     وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞  وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞   وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞     وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞   ۷۵🔓  ۷۰🔒   ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم

ولی من همچنان تحمل کردمو بخاطر بچم باهاش سوختموساختم ولی دم نزدم تا اینک چند سال پیش از طریق داییم فهمیدم شوهرم در عین ناباوری داره بهم خیانت میکنه چندین سال بوده ک داشته بهم خیانت میکرده درست زمانی ک من داشتم با مشکلاتی ک دخالت های پدرشوهرم بااجازه شوهرم ب زندگیم وارد شده دست وپنجه نرم میکردم شوهرم جای دیگ عشق وحالشو میکرده واین بیشتر ازهمه دلمو برای همیش شکست وازش زده شدم 

تو این مدت پسرخالمو میدیدیم ولی فقط در حد ی سلام واحوالپرسی سطحی اونم سه سال پیش با دختر همسایش ازدواج کردو ولی ی سالی طول نکشید آبشون باهم تو ی جوب نرفت و عید امسال بود ک از دختر خالم شنیدم ک دارن طلاق میگیرن ویماه پیش بود ک فهمیدم جدا شدن خیلی ناراحت شدم و از دختر خالم هم وقتی علتشو پرسیدم ک گناه از کیه و مشکلشون چی بود گفت دختره خیلی خوب ود واقعا هم خوب چند باری باهاش معاشرت داشتم خیلی مودب وبا شخصیت بوددختر خالم گفت عیب از برادرمه امیر عمرا بتونه باهیچ زنی مدارا کنه از اولش هم اشتباه کردیم براش زن گرفتیم گفتم چرا آخ مشکلش چیه گفت حالا بماند ولش کن نمیخام ناراحتت کنم منم نگران شدم فک کردم نکنه مشکل جسمانی یا بیماری داره هی قسم واصرار ک اونم گفت قول بده ب کسی نگی بین خودمون بمونه مادرم بفهمه بهت گفتم پوست از سرم میکنه گفتم باش گفت امیر عاشق تو بود ونمیتونه فراموشت کنه ماهم گفتیم بچست براش زن بگیریم فراموش میکنه ولی بدترش کردیم

کاش هیچوقت ازش نمیپرسیدم بعداز فهمیدن این موضوع شب وروز نداشتم تازه معنی اون نگاه ها وحرفهارو فهمیدم ی حس خیلی بدی داشتم خیلی خیلی بد حتی الان هم حالم خیلی داغونه هم پشیمونم هم پریشون بعد از شنیدن قضیه نتونستم جلو خودمو بگیرم تو اینیستا ب پسر خالم پیام دادم بعداز احوالپرسی خشک وخالیش ابراز ناراحتی وتاسف کردم بابت جداییش و ب جرات ازش پرسیدم علتش چیه و چرا داره با خودش و زندگیش اینکارو میکنه وبهش گفتم بچگی نکنه وزنشو برگردونه گفتم دختر خوبیه حیفه ک از دستش بده 

بعد کلی کلنجار ونصیحت وحرف بهم گفت باش بی خیال برو پی زندگیت همون طور ک زندگی تو ب من ربطی نداره زندگی منم تورو سنه نه خیلی بهم برخورد گفتم دردت چیه میپری ب آدم در کمال بی شرمی برگشت بهم گفتم دردم تویی خیلی دوست داری مشکلمو حل کنی حالم خوب شه پس از شوهرت جداشو 

خیلی عصبلنی شدم وبلاکش کردم الان بیست روزه از اون موضوع میگذره نمیگم میخام خیانت کنم یا چیز دیگه ای توسرمه ولی خیلی تو عذابم دلم از زندگیم کنده شده حال خوشی ندارم بهش حس عشقی ندارم ولی یجوریم ی حس ترحم هی قیافش جلو چشممه نمیتونم فراموش کنم هی دوران بچگیمون اون نگاهاش ک الان میفهمم علتشو طرفداریاش توجهای بی اندازش ومحبتهاش رفتارهاش بعد تزدواجم دایم جلو چشممه نوذهنمه یجورایی عذاب وجدان دارم حس میکنم تقشیر منه ک زندگی دونفر ازهم پاشیده احساس گناه دارم خیلی اذیت میشم خاب وخوراک ندارم نمیدونم چیکار کنم