2777
2789
عنوان

با این عشقی ک تو قلبمه چیکار کنم😢😢😔

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 35 پست
بهش فکر نکن !  اول مشکل خودتو با خیانت شوهرت حل کن  تو هر تصمیمی پسرت رو در نظر بگیر . ...

ازشوهرم دلم شکسته ولی هنوز دوسش دارم این درحالیه ک هیییچ حسی نسبت ب پسرخالم ندارم فقط یجوری از انتخاب گذشتم پشیمونم نمیدونم چطوری بگم آخ اصا فکر اینک باهاش زندگی کنم هم برام مسخره است یجوری اونموقع حس میکنم نعوذب الله با برادرم .....پسرم وباباش رابطه خوبی باهم دارم شوهرم واقعا پدر خوبیه فقط نمیتونم عذاب وجدانم زندگیمو بدجور مختل کرده توروخدا ی راهکار بدین دارم داغون میشم یعنی میش گذر زمان همه چیوازیادم ببره یا از یاد پسرخالم من ویگ عمرا بتونم باهاش رو در رو شم

تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙  شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴     وزن شروع:۸۰.    وزن هدف:۷۰.   وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞     وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞  وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞   وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞     وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞   ۷۵🔓  ۷۰🔒   ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم
.... خارش میکنه خودش سفارش میکنه  ب شما چ مربوط ک بهش پیام دادی

چون حرف دختر خالم باورم نمیشد من واااقعا ب چشم برادر بهش نگاه میکردم واااقعا میگم نمیتونستم هضمش کنم خاستم از خودش بشنوم امیدوار بودم دروغ باش دنبال این میگشتم تا خیالم راحت شه این چ طرز حرف زدنه مودب باش لطفا

تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙  شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴     وزن شروع:۸۰.    وزن هدف:۷۰.   وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞     وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞  وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞   وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞     وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞   ۷۵🔓  ۷۰🔒   ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر خالت احتمالا وسواس فکری داره به خاله ت بگو بفرستش روانپزشک... این‌همه نشخوار فکری بعد ده سال نر ...

اتفاقا مشاور دادگاه هم ب دختره گفته شوهرت آدم نرمالی نیس ازش جداشی بهتره

اتفاقا مشاور دادگاه هم ب دختره گفته شوهرت آدم نرمالی نیس ازش جداشی بهتره

آره خب آدم نرمال خیلی به یه چی فکر کنه دو سه هفته ست!

بعد براش برنامه میریزه یا میشه یا نمیشه!

آدمی که یه فکرو ده سال با خودش جا به جا میکنه که کاملا مشخصه گیر و گرفتاری داره...

ازشوهرم دلم شکسته ولی هنوز دوسش دارم این درحالیه ک هیییچ حسی نسبت ب پسرخالم ندارم فقط یجوری از انتخا ...

عزیزم تو که از اول نمی دونستی پسر خاله ات به تو علاقه داره و اینکه باهاش بری زیر یه سقف واقعا مسخره است چون تو علاقه ایی نداری و در نهایی به جدایی می کشه و تو مقصر نبودی که پسر خاله ات با یکی دیگه ازدواج کرده من خودم به شخصه وقتی که از کسی که خوشم میاد بهش نمی رسم قید همه رو می زنم و سمت هیچکی نمی رم چون یه طوری خیانت به طرف مقابلمه بیشتر برای زندگی خودت فکر کن