2777
2789
عنوان

موندم تو دوراهی سقط کنم یا نگهش دارم

1959 بازدید | 173 پست

من دو تا پسر شیر به شیر دارم ،یکی سه سال و نیم ،یکی دو سال و سه ماهه خیلیم اذیتم میکنن ،دیروز فهمیدم بازم باردارم ،از دیروز تا حالا کارم فقط گریه است ،ناشکری نمیکنم نعمت خداست ولی واقعا شرایطشو ندارم ،از یه طرفم سزارین بوده عمل هام ریسکش بالاست، سر سزارین دوم دکتر گفت اصلا دیگه نباید حامله بشی ،بزور رحمتو دوختم ،پاره میشد ،به قران از خدا میترسم ناراحت شه از دستم من عاشقشم ،تازه هیچ کمکی هم ندارم

حتما زود برو دکتر تصمیم برات بگیره.سلامتیت مهمه

درضمن با دقت جلوگیری کن

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سزارین چ ربطی به رحم داره؟ منم ٣ بار سزارین شدم ولی پایین شکمم رو عمل کردن؟

نهنگ یونس را نخورد....کارد اسماعیل را نکشت....آتش ابراهیم را نسوزاند....دریا موسی را غرق نکرد....آری اگر او بخواهد همه چیز ممکن است....ناامیدنباش❤ کار درست رو خدا میکنه که با هیشکی حرف نمیزنه🥀.

خوب چرا یه راه جلوگیری مطمئن نداشتی 

خودت که میدونستی بارداری سوم برات پرخطره باید بیشتر حواستو جمع میکردی

با این حال حالا که شده سعی کن قبولش کنی

خدایا شکرتتتتتتت